Kωνσταντίνος Αργυρός: Ξεσήκωσε τους καλεσμένους στο γάμο του αδερφού του - Το τραγούδι που αφιέρωσε στο νιόπαντρο ζευγάρι (φωτό - βίντεο)

Το απόγευμα της Κυριακής 17/7 πραγματοποιήθηκε στον Πύργο Μελισσουργού ο γάμος του Παύλου Αργυρού και της Άννας Μαρίας Αναξαγόρου.

Την Κυριακή 17/7,  ο Παύλο Αργυρός παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Άννα Μαρία Αναξαγόρου, στον Πύργο Μελισσουργού. Από το πλευρό του φυσικά δεν έλειπε η οικογένεια του και ο αδερφός του Κωνσταντίνος Αργυρός. 

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε  σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, ενώ όσοι έδωσαν το «παρών» δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν στιγμές στα social media από την πιο ευτυχισμένη μέρα του ζευγαριού.

Το ζευγάρι που μετρά έξι χρόνια κοινής πορείας και είχε πραγματοποιήσει ήδη έναν πολιτικό γάμο τον Ιούλιο του 2021 αποφάσισε να ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας στο πλευρό του όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα μακριά από φωτογραφικά φλας και κάμερες.

 

 

 

 

Μάλιστα ο αγαπημένος τραγουδιστής και αδερφός του γαμπρού τραγούδησε στο γαμήλιο γλέντι, ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους. Για την ξεχωριστή αυτή ημέρα, αφιέρωσε στο νιόπαντρο ζευγάρι το ερωτικό τραγούδι, Ένα ταξίδι ζωής

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram και δυο φωτογραφίες από τον γάμο του αδερφού του. Στη μία βλέπουμε το νεόνυμφο ζευγάρι, ενώ στην άλλη τον Κωνσταντίνο Αργυρό να ποζάρει δίπλα στα δυο αδέρφια του.

Ο Κωνσταντίνος, ο Παύλος και η Κατερίνα είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα το 1985. Ήταν 21 Μαΐου όταν η είδηση της γέννησης τους έγινε γνωστή στο πανελλήνιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ