Πεθερός και γαμπρός μαζί επί σκηνής - Το απίστευτο ζεϊμπέκικο του Μάριου Καπότση υπό την συνοδεία του Λευτέρη Πανταζή (φωτό & βίντεο)

Ένα βίντεο που θα μείνει στην ιστορία...

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης ένωσαν τα δεσμά τους το Σάββατο 9 Ιουλίου, στον ιερό ναό του Αγίου Ευφραίμ στα Φαλάσαρνα.

 

 

Αποτελεί έναν γάμο που συζητήθηκε αρκετά στα social media, καθώς μετά τον θρησκευτικό γάμο, ακολούθησε και μια δευτέρη τελετή με ένα σκηνικό που θύμιζε αμερικανική ταινία. Όπως ήταν φυσικό, ακολούθησε και γαμήλιο πάρτι στην παραλία, με τις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας να αποδεικνύουν πως επρόκειτο για μια ξεχωριστή αλλά και αξέχαστη για όλους βραδιά.

 

 

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής και η Ζώζα Μεταξά καμάρωσαν την κόρη τους ντυμένη νύφη γεμάτοι περηφάνεια!

Μάλιστα, ο τραγουδιστής θέλησε να μοιραστεί κάποια από τα στιγμιότυπα της βραδιάς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

 

 

Στην ανάρτησή του φαίνεται ο γαμπρός, ο οποίος χορεύει ζεϊμπέκικο ενώ ο Λευτέρης Πανταζής βρίσκεται στην πίστα και τραγουδάει «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου».

 

 

Στο δεύτερο βίντεο του μεγάλου τραγουδιστή  βλέπουμε την Κόνι Μεταξά να χορεύει και να τραγουδά μαζί με την Ελένη Φουρέιρα στο pre weeding party.

«Ευχαριστούμε για την αγάπη σας. Αγάπη με γεύση Καραμέλας», έγραψε στη λεζάντα ο τραγουδιστής.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ