Γεράσιμος Γεννατάς: "Λυπάμαι για εκεί που βρισκόμαστε σαν άνθρωποι... Είναι ευτέλεια της ύπαρξής μας" (βίντεο)

"Σε λίγα χρόνια οι άνθρωποι δεν θα αξίζουμε τίποτα".

Συνέντευξη στην εκπομπή "Open Weekend” παραχώρησε ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς, μιλώντας μεταξύ άλλων, για το κίνημα #metoo, αλλά και για το ρόλο του στον "Έρωτα Φυγά”.

 «Παλαιότερα ήμουν πιο αιχμηρός στις δηλώσεις μου, πλέον είμαι πιο ευγενικός. Γιατί όμως να είμαστε ευγενικοί και πολιτισμένοι με κάτι που είναι απάνθρωπο; Υποθέτω ότι μου έχει κοστίσει να μη με πάρουν σε δουλειές επειδή λέω την άποψή μου δημόσια. Κανείς δεν ασχολείται με αυτά που λέμε, αλλά με τον τρόπο που τα λέμε. Σε λίγα χρόνια οι άνθρωποι δεν θα αξίζουμε τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

«Το metoo είναι θέμα της κοινωνίας και όχι του κλάδου μας. Απλά τώρα βρήκαμε μια ωραία καραμέλα και το κάνουμε πάλι στο περιτύλιγμά του. Στη ζωή μου ήμουν πάντα υπέρ των αδυνάτων και υπέρ των παθόντων», πρόσθεσε στην συνέχεια ο αγαπημένος ηθοποιός.

Αναφερόμενος στην απόφαση και την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ανέφερε ότι «Λυπάμαι πάρα πολύ που τα συζητάμε αυτά. Λυπάμαι για εκεί που βρισκόμαστε σαν άνθρωποι. Είναι ευτέλεια της ύπαρξής μας. Είμαστε σκυλιά που γαβγίζει το ένα στο άλλο. Ντρέπομαι με όλα αυτά που συμβαίνουν και είμαι με τους ανθρώπους που κάτι έχουν πάθει. Κατεβαίνει πολύ χαμηλά αυτό που διακυβεύεται».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ