Η Ρούλα Κορομηλά στα 90s flashback: Η παρουσιάστρια που επιστρέφει δυνατά από εκεί που ξεκίνησε (φωτό & βίντεο)

Εκεί όπου όλα ξεκίνησαν..

Δυναμική επιστροφή στην τηλεόραση φαίνεται πως κάνει η αγαπημένη παρουσιάστρια, Ρούλα Κορομηλά, η οποία σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες που μετέδωσε το "Όλα Γκούντ" στον ΣΚΑΙ, ετοιμάζεται να παρουσιάζει ένα δίωρο πρωινό μαγκαζίνο στο κανάλι της ΕΡΤ1.

 

 

Η μεγάλη παρουσιάστρια ξεκίνησε δυναμικά την καριέρα της στα μέσα της δεκαετίας του 1980, όπου και προσλήφθηκε ως διοικητική υπάλληλος στην κρατική τηλεόραση, ενώ στη συνέχεια δούλεψε σε διάφορα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης.

 

Το 1991 και μετά τη θητεία της στην κρατική τηλεόραση όπου παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή "Μια καλημέρα είναι αυτή", μεταπήδησε στον σταθμό του ΑΝΤ1 παρουσιάζοντας την μακροβιότερη πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, τον "Πρωινό Καφέ".

 

 

 

NDP

 

Το 1994 διέκοψε το συμβόλαιο της με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ξεκινώντας δικαστική διαμάχη με το κανάλι, για να βρει τηλεοπτική στέγη στο Mega, όπου παρουσίασε την εκπομπή "Μπράβο", ένα εβδομαδιαίο βραδινό φαντασμαγορικό σόου, που διαρκεί έξι χρόνια στο κανάλι και σημειώνει ιδιαίτερα υψηλές τηλεθεάσεις.

 

 

 

 

Το 2001 επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του Alpha, παρουσιάζοντας την πρώτη πρωινή εκπομπή του σταθμού με τον τίτλο "Έντεκα και κάτι" που λίγο καιρό αργότερα μετονομάζεται σε "Καλώς τους". Η εκπομπή  συνεχίστηκε τρεις σεζόν μέχρι το καλοκαίρι του 2004, καθιερώνοντας την πρωινή ζώνη του σταθμού. Παράλληλα επέστρεψε κατά διαστήματα στη βραδινή ζώνη με την εκπομπή  "Στη Ρούλα", παρουσιάζοντας έκτακτες συνεντεύξεις με δημοφιλείς προσωπικότητες.

Το 2004-2005 πήρε μεταγραφή για τον τηλεοπτικό σταθμό Star όπου ανέλαβε την παρουσίαση πρωινής εκπομπής με τίτλο Όλε.

 

 

Έπειτα, ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής "Τρεις Ευχές" το 2006 που μετονομάστηκε σε "Ζωή σαν Όνειρο".

Το 2007 συμμετείχε στο talent show TV Stars: "Παρουσιάστε Live", ως καθοδηγήτρια των παικτών του show, ενώ από το 2007 μέχρι τα τέλη του 2012 κατείχε διοικητική θέση στον Alpha, ως σύμβουλος προγράμματος.

NDP

 

Τον Απρίλιο του 2010, επέστρεψε μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του talent show "Greek Idol".

 

 

Τον Οκτώβριο του 2010 ανέλαβε την παρουσίαση του "Big Brother" που μετά από πέντε χρόνια επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση.

 

 

Την Άνοιξη του 2011 παρουσίασε και τον δεύτερο κύκλο του "Greek Idol", ενώ στις αρχές του 2013 διέκοψε τη συνεργασία της με τον Alpha.

 

 

NDP

 

Τέλος, στις 2 Απριλίου του 2014, επέστρεψε στο Mega και συγκεκριμένα στην κριτική επιτροπή του show "Just the 2 of Us" ενώ στις 16 Απριλίου του 2016 και μετά από 16 χρόνια από την τελευταία προβολή του σόου της "ΜΠΡΑΒΟ", επανέφερε το σόου με τίτλο "ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ" στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, αποτελώντας τη μεγαλύτερη μεταγραφή του σταθμού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ