Η Wanda ξύπνησε από κώμα, μετά από δύο χρόνια - κατήγγειλε το αδελφό της για τον άγριο ξυλοδαρμό που την «έστειλε» (βίντεο)

Όταν ρωτήθηκε ποιος ήταν ο ένοχος της επίθεσης είπε ότι ήταν ο «κακός» αδερφός της

Μια γυναίκα από τη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ ξύπνησε από κώμα, μετά από δύο χρόνια και αποκάλυψε ότι ο «κακός» αδελφός της ήταν ένοχος για την επίθεση, που παραλίγο να τη σκοτώσει.

Ο 55χρονος Daniel Palmer κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αφού φέρεται να επιτέθηκε με ματσέτα την 51χρονη Wanda.

Η γυναίκα είχε βρεθεί τον Ιούνιο του 202 αναίσθητη, αιμόφυρτη και με ένα τεράστιο τραύμα στο κεφάλι, στο σπίτι της κοντά στο Cottageville.

Αν και ο αδερφός της ήταν πρόσωπο ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια της έρευνας, η αστυνομία είπε ότι δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για να γίνει σύλληψη.

Οι αξιωματικοί  της κομητείας Τζάκσον σοκαρίστηκαν, όταν τηλεφώνησαν από το νοοσκομείο στο γραφείο του σερίφη για να ενημερώσουν ότι η Wanda είχε ξυπνήσει και πως μπορούσε να τους μιλήσει.

«Από τη σκοπιά ενός ερευνητή, αυτό είναι τόσο σπάνιο.  Νομίζω ότι είναι μια αληθινή απόδειξη της επιμονής και της δύναμης του ίδιου του θύματος», είπε ο σερίφης Ross Mellenger στο FOX, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η 51χρονη το 2019, μέσα από μια ανάρτησή της στο Facebook είχε αναφερθεί στην φερόμενη τεταμένη σχέση με τον αδερφό της, γράφωντας μεταξύ άλλων: «αδελφέ μου Daniel γιατί καταπάτησες το τροχόσπιτο μου και προκάλεσες ζημιά σε πράγματα που δεν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις, δεν ντρέπεσαι. Θεέ μου στον δίνω σε σένα να τον αντιμετωπίσεις».

Ο Mellenger πρόσθεσε ακόμα ότι οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση υποπτεύονταν τι είχε συμβεί, αλλά δεν κατάφεραν να τον συλλάβουν λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

«Δεν υπήρχε αυτόπτης μάρτυρας, κανείς δεν έμενε στο σπίτι, κανένα βίντεο παρακολούθησης, κανένα αρχείο από κινητό τηλεφώνο», είπε στο MetroNews.

Αλλά αυτό άλλαξε την περασμένη εβδομάδα όταν η Wanda ξύπνησε από το κώμα, σοκάροντας το προσωπικό στις εγκαταστάσεις που νοσηλευόταν.

Αν και έχει υποστεί εγκεφαλική βλάβη, η 51χρονη μπόρεσε να επικοινωνήσει με μεμονωμένες λέξεις και όταν ρωτήθηκε ποιος ήταν ο ένοχος της επίθεσης είπε ότι ήταν ο «κακός» αδερφός της.

«Το κλειδί για το όλο θέμα βρισκόταν στο ίδιο το θύμα και επειδή δεν μπορούσε να επικοινωνήσει, μείναμε χωρίς στοιχεία», είπε επίσης ο Mellenger στο Metro News. «Τώρα ιδού, δύο χρόνια αργότερα και μπουμ, είναι ξύπνια και μπορεί να μας πει τι ακριβώς συνέβη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ