Ο αδελφός του Ricky Martin:«Δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά για τον δεσμό του με τον 21χρονο ανιψιό μας» (φωτό)

«Δεν νομίζω πως είναι ικανός για κάτι τέτοιο»

Ο αδερφός του Ricky Martin υποστηρίζει τον ισχυρισμό του αδερφού του ότι ο ανιψιός τους - ο οποίος κατηγορεί τον τργαουδιστή για ενδοοικογενειακή βία και αιμομιξία - είναι ένας βαθιά διαταραγμένος άνθρωπος.

Ο Eric Martin, αναφέρθηκε στην υπόθεση, μέσα από το Facebook, με τον ίδιο να λέει ξεκινώντας το live του  ότι μόνο και μόνο επειδή κάποιος εκδίδει μια προστατευτική εντολή βάσει αυτού του καταστατικού - το οποίο είναι ομολογουμένως σοβαρό - δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι το φερόμενο θύμα λέει την αλήθεια... και ότι τα γεγονότα πρέπει ακόμη να ελεγχθούν διεξοδικά.

Υπενθυμίζεται ότι οι αποκαλύψεις είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από δύο σχεδόν εβδομάδας όταν ένας δικαστής στο Πουέρτο Ρίκο εξέδωσε περιοριστικό διάταγμα σχετικό «με ενδοοικογενειακή βία» κατά του Λατίνου καλλιτέχνη.

Ο 21χρονος ανιψιός, ο οποίος λέγεται πως είναι ο Dennis Yadiel Sanchez, φέρεται να υποστηρίζει στην καταγγελία του, ότι είχε 7 μήνες δεσμό με τον Ricky Martin και πως όταν η σχέση τους τελείωσε ο τελευταίος τον κυνηγούσε.

«Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για κανέναν. Αυτό για το οποίο μιλάω είναι οι εμπειρίες μου, οι οικογενειακές μου εμπειρίες. Δεν νομίζω ότι ο μεγαλύτερος αδερφός μου είναι ικανός για κάτι τέτοιο» είπε μεταξύ άλλων ο Eric, σύμφωνα με το TMZ.  Ακόμα πρόσθεσε ότι είναι στο πλευρό της δικαιοσύνης και της αλήθειας. 

Ο αδελφός του Ricky Martin ισχυρίστηκε επίσης ότι ο 21χρονος πάσχει από προβλήματα ψυχικής υγείας, σημειώνοντας ότι είναι αποξενωμένος από την οικογένεια και ότι ξέρει τι είδους κακό έχει προκαλέσει σε άλλα μέλη της (σ.σ. της οικογένειας).

 

«Πολλές προσευχές για τον αδελφό μου, πολλές προσευχές για τον ανιψιό μου, πολλές προσευχές για την οικογένειά μου» πρόσθεσε.

Η αποκάλυψη έρχεται εν μέσω νέων ισχυρισμών ότι ο Sanchez, έχει ποινικό μητρώο στη γενέτειρά του Πουέρτο Ρίκο και πως στο παρελθόν είχε απείλησει να σκοτώσει μια συνάδελφο του.

Το Fox3Now αναφέρει ότι η συνάδελφος του Sanchez, Claudia Ramrez Martell, έβγαλε ακόμη και περιοριστικό διάταγμα εναντίον του, αφού είχε «εμμονή» μαζί της και εμφανιζόταν επανειλημμένα έξω από το χώρο εργασίας τους λέγοντας ότι σχεδίαζε να τη δολοφονήσει.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος του Ricky Martin, Marty Singer, είχε πει στο The Post για την υπόθεση: «Δυστυχώς, το άτομο που έκανε αυτόν τον ισχυρισμό παλεύει με βαθιές προκλήσεις ψυχικής υγείας. Ο Ricky Martin, φυσικά, δεν είχε ποτέ -και δεν θα εμπλακεί ποτέ- σε οποιοδήποτε είδος σεξουαλικής ή ρομαντικής σχέσης με τον ανιψιό του».

Και είχε προσθέσει ακόμα: «Η ιδέα δεν είναι μόνο αναληθής, είναι αποκρουστική. Ελπίζουμε όλοι ότι αυτός ο άνθρωπος έχει τη βοήθεια που χρειάζεται. Αλλά, πάνω απ' όλα, ανυπομονούμε να απορριφθεί αυτή η απαίσια υπόθεση μόλις ένας δικαστής εξετάσει τα γεγονότα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ