Το ωραιότερο κίτρινο & μωβ νυφικό που είδατε ποτέ: Ο Dolce & Gabbana για την Carolina Adriano - μαγικό σκηνικό στο Portofino (φωτό & βίντεο)

Οι εορτασμοί και το δεύτερο νυφικό!

Ένα μαγικό σκηνικό στήθηκε στο κοσμοπολίτικο Portofino της Ιταλίας για τον γάμο της Carolina Adriano και του Lucas Bittar.

Οι εορτασμοί κράτησαν τρεις ημέρες και η νύφη φόρεσε το πιο όμορφο νυφικό που έχουμε δει! Βασικά έβαλε δύο φορέματα, που ήταν δημιουργίες του οίκου μόδας Dolce & Gabbana.

Φωτογραφίες: Instagram 

Οι «χρυσοί» κληρονόμοι - νύφη και γαμπρός είναι γόνοι δύο παραδοσιακών οικογενειών της Βραζιλίας - έλαβαν την Τρίτη τις θείες ευλογίες σε μια μικρή, θρησκευτική τελετή στην εκκλησία του Αγίου Μαρτίνου, ενώ ακολούθησε ένα χαλαρό γεύμα με στενούς συγγενείς και φίλους.

Όπως αναφέρει το metropoles.com την επόμενη ημέρα η Carolina και ο Lucas έκαναν πάρτι στο σπίτι του Stefano Gabbana, μετά από πρόσκληση του Guilherme Siqueira, πολύ στενού φίλου της Adriano και του συζύγου του Domenico Dolce.

Την τρίτη ημέρα έγινε ο grande γάμος στους κήπους του ξενοδοχείου La Cervara, που κάποτε ήταν μοναστήρι.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η Carolina εμφανίστηκε στην πρώτη τελετή με ένα απίθανο νυφικό, που είχε κίτρινα και μωβ λουλούδια. Το κεφάλι της στόλιζε ένα πανέμορφο πέπλο με λεπτομέρειες από δαντέλα.

Όσο για τον καλό της, εκείνος φόρεσε ένα μπεζ κοστούμι με λευκό πουκάμισο και γιλέκο.

Σε σχετική ανάρτηση που έχει κάνει ο οίκος μόδας στο Instagram διαβάζουμε για το φανατστικό νυφικ, που σχεδίασαν αποκλειστικά για την Carolina, ότι το μπαρόκ νυφικό είναι «εμπνευσμένο από τη φύση με ζωγραφισμένα στο χέρι λουλούδια wisteria και μιμόζα σε διπλά πάνελ από οργάντζα».

Ο Dolce & Gabbana δημιούργησε και το δεύτερο φουστάνι της νύφης, που ήταν πιο «παραδοσιακό» και εξίσου εντυπωσιακό. Πρόκειται για ένα λευκό φόρεμα σε  στυλ Empire, που είχε τούλι στο μπούστο και ήταν διακοσμημένο με πολύτιμα κρύσταλλα και μπαρόκ στοιχεία. Το look ολοκληρώθηκε με μεταξωτά γάντια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ