Ατύχημα ο θάνατος της Ιβάνα Τραμπ, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή - βρέθηκε νεκρή στις σκάλες του σπιτιού της (βίντεο)

Από πτώση ο θάνατός της

Η Ιβάνα Τραμπ, επιχειρηματίας και πρώτη σύζυγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, πέθανε λόγω πτώσης από τις σκάλες, αποκάλυψε το ιατροδικαστικό γραφείο της Νέας Υόρκης το απόγευμα της Παρασκευής.

Η πτώση της 73χρονης κρίνεται ως ατύχημα, ενώ η επίσημη αιτία του θανάτου είναι τα τραύματα στον κορμό της.

«Ο ιατροδικαστής καθόρισε ότι η αιτία του θανάτου της ήταν ένα ατύχημα που προκλήθηκε από αμβλύ τραύμα στον κορμό της. Δεν θα γίνει άλλο σχόλιο για την έρευνα», ανακοίνωσε το γραφείο. 

Η Τραμπ βρέθηκε μόνη, πεσμένη στις σκάλες, χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της στο Upper East Side την Πέμπτη, επιβεβαίωσαν στελέχη του NYPD στο PEOPLE. Η 73χρονη είχε καταλήξει όταν έφτασε στο σημείο η Πυροσβεστική, μετά από κλήση που δέχτηκαν.

Τοξικολογικές αναφορές και λεπτομέρειες για το τι μπορεί να προηγήθηκε της πτώσης δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.

Photos: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Με μεγάλη θλίψη ενημερώνω όλους εκείνους που την αγάπησαν, οι οποίοι είναι πολλοί, ότι η Ιβάνα Τραμπ απεβίωσε στο σπίτι της, στη Νέα Υόρκη», ανέφερε ο Ντόναλντ Τραμπ σε μήνυμά του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social.

«Η μητέρα μας ήταν μια απίστευτη γυναίκα - μια δύναμη στις επιχειρήσεις, μια αθλήτρια παγκόσμιας κλάσης, μια λαμπερή ομορφιά, καθώς και μια στοργική μητέρα και φίλη», αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας Τραμπ.

Δείτε επίσης: 

«Η Ιβάνα Τραμπ ήταν μαχήτρια. Διέφυγε από τον κομμουνισμό και αγκάλιασε αυτήν τη χώρα. Δίδαξε στα παιδιά της να είναι δυνατά και σκληρά, τη συμπόνια και την αποφασιστικότητα», συμπληρώνει η οικογένεια Τραμπ και καταλήγει: «Θα λείψει πολύ στη μητέρα της, στα τρία παιδιά και στα δέκα εγγόνια της». Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζονται τα αίτια του θανάτου.

Η Ιβάνα Τραμπ ήταν η πρώτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά: τον Ντόναλντ Τζούνιορ, την Ιβάνκα και τον Έρικ.

Γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1949 στην πρώην Τσεχοσλοβακία. Μετακόμισε στον Καναδά στη δεκαετία του 1970 και ακολούθως στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ το 1977.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ