Λετίσια της Ισπανίας: Το αυστηρό μπλε all time Classic φόρεμα, της θλιμμένης βασίλισσας; (φωτό)

Σικάτη όπως πάντα... 

Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο Bασιλιάς Φελίπε και η Βασίλισσα Λετίσια , απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα της πανδημίας του κορωνοϊού και να συγχάρηκαν τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.

Η εκδήλωση, με τίτλο "Un aplauso para el recuerdo", παρουσιάστηκε από τον δημοσιογράφο Xabier Fortes στην Plaza de la Armería του βασιλικού παλατιού της Μαδρίτης.

Εκτός από τον βασιλιά και τη βασίλισσα, παρόντες ήταν επίσης ο πρόεδρος της κυβέρνησης Pedro Sánchez και εκπρόσωποι όλων των κρατικών θεσμών.

Να σημειώσουμε πως η Βασίλισσα Λετίσια πριν από μια εβδομάδα βρέθηκε θετική στον Covid-19, όμως εμφάνισε ήπια συμπτώματα και πλέον έχει αναρρώσει πλήρως. 

Όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια της εκδήλωσης, η βασίλισσα Λετίσια επέλεξε ένα σκούρο μπλε μίντι φόρεμα με βολάν στα μανίκια.  Το συνδύασε με καφέ suede γόβες και τσάντα Carolina Herrera, ενώ τα σκουλαρίκια της, ήταν από τον οίκο Bvlgari. 

Ιnstagram/casarealdeespana

Το τελευταίο διάστημα η Βασίλισσα φαίνεται αρκετά θλιμένη ή και κουρασμένη. Το μόνο βέβαιο είναι πως το πρόγραμμα της είναι αρκετά δύσκολο, αφού συνεχώς τρέχει σε εκδηλώσεις που πρέπει να παρευρεθεί. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ