Ήμαρτον! Άγγλος παπάς "πιάστηκε στα πράσα" με γυναικείο καλσόν & να συνουσιάζεται με μια ηλεκτρική σκούπα

"Στεκόταν ανάμεσα σε δύο καρέκλες και... έσπρωχνε μια ηλεκτρική σκούπα".

Ένα απίστευτο περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστή έναν «άτακτο» εφημέριο, ο οποίος βρέθηκε γυμνός να συνευρίσκεται ερωτικά με μια ηλεκτρική σκούπα, φορώντας μάλιστα γυναικείο καλσόν.

Όπως ήταν φυσικό, ο ιερέας τιμωρήθηκε με πρόστιμο και εγγράφηκε στο μητρώο σεξουαλικών παραβατών, σύμφωνα με την Mirror.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για τον 74χρονο John Jeffs από το Νορθχαμπτονσάιρ της Αγγλίας, ο οπιός συνελήφθη από έναν τρομοκρατημένο πιστό, ο οποίος παρακολουθούσε μια ομιλία για το σύνδρομο Asperger στο «The Baptist Centre στο Middleton Cheney» τον Σεπτέμβριο του 2020.

Η δίκη του Jeffs πραγματοποιήθηκε στο δικαστήριο του Νορθάμπτον την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022, με τον κατηγορούμενο να κρίνεται τελικά ένοχος για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Όπως διηγήθηκε ο μάρτυρας στην δίκη, όταν πέρασαν από το γραφείο του είδαν τον εφημέριο, σχεδόν ολόγυμνο, φορώντας μόνο γυναικεία καλσόν. Το δικαστήριο άκουσε ότι «στεκόταν ανάμεσα σε δύο σκούρες καρέκλες, σπρώχνοντας σε έναν Χένρι Χούβερ, δηλαδή μια ηλεκτρική σκούπα».

Ο κατηγορούμενος τιμωρήθηκε με 18μηνη κοινοτική ποινή και διατάχθηκε να υπογράψει στο μητρώο σεξουαλικών παραβατών. Επίσης, διατάχθηκε να καταβάλει 845 λίρες σε δικαστικά έξοδα και 200 λίρες ως αποζημίωση στο θύμα που ήταν μάρτυρας της σεξουαλικής πράξης.

Ο συνήγορος υπεράσπισης δήλωσε ότι ο εφημέριος ήταν επηρεασμένος από την απώλεια της συζύγου του σε νεαρή ηλικία και ότι ενώ είχε διαβήτη δεν έπαιρνε τα  φάρμακά του και πονούσε πολύ. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ