"Ελληνίδα" η Νικόλ Σέρζιγκερ: Στην Σαντορίνη μετά την Μύκονο - Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα (φωτό)

"Είμαι ερωτευμένη με την Σαντορίνη"!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αγαπημένη Αμερικανίδα τραγουδίστριαΝικόλ Σέρζινγκερ, επιλέγει την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές!

Μάλιστα, τον τελευταίο μήνα η γνωστή τραγουδίστρια κάνει τον γύρο του Αιγαίου, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης στα Ελληνικά νησιά. 

Έπειτα από τις διακοπές της στο νησί των Ανέμων, την μαγευτική Μύκονο, σειρά έχει το νησί της Σαντορίνης.

Η τραγουδίστρια που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, από τα ταξίδια και τις διακοπές της.

Έτσι και στην περίπτωση της Ελλάδας, θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της φωτογραφίες από την Σαντορίνη, με την οποία μάλιστα δηλώνει ερωτευμένη.

«Είμαι ερωτευμένη με τη Σαντορίνη», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας της, ενώ σε μία άλλη δήλωσε πως το να ταξιδέψει στην Σαντορίνη ήταν το μεγαλύτερό της όνειρο, το οποίο μόλις έγινε πραγματικότητα.

Τέλος, δημοσίευσε και ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται το ξενοδοχείο, όπου διαμένει, οι θάλασσες της Σαντορίνης και φυσικά, αυτό για το οποίο φημίζεται το νησί, το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα!

 

Φωτογραφίες: Instagram/nicolschesringer

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ