Έλον Μασκ: Ο 76χρονος πατέρας του Έρολ απέκτησε και δεύτερο παιδί με τη θετή 35χρονη κόρη του - Δεν ζει όμως μαζί της …

"Ο μόνος λόγος που υπάρχουμε στην Γή είναι για αναπαραχθούμε".

Ο πατέρας του δισεκατομμυριούχου Έλον Μάσκ, Έρολ, προέβη σε μια αποκάλυψη ύστερα από αρκετό καιρό, αναφέροντας πως απέκτησε και δεύτερο παιδί με τη θετή του κόρη, Jana Bezuidenhout.

 

 

Μάλιστα, ο Έρολ, που είναι 41 χρόνια μεγαλύτερος από την Bezuidenhout, μεγάλωσε την θετή του κόρη από τα τέσσερά της χρόνια εώς και την ενηλικίωσή της, στο πλευρό της μητέρας της Heide. Ωστόσο, η πρώτη είδηση της απόκτησης παιδιού με την Jana, που ήρθε το 2018, προκάλεσαι θύελλα αντιδράσεων και σχολιασμού για πολλούς, ακόμη και για τον ίδιο τον Έλον, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο πατέρας του έκανε παιδί με την μικρή του αδερφή!

 

 

Το πρώτο τους παιδί, ο Ellion Rush, είναι σήμερα 5 ετών και γεννήθηκε το 2017.

Αυτή την φορά, ο Έρολ Μασκ και η 35χρονη Jana, απέκτησαν την κόρη τους το 2019, όμως κανείς δεν γνώριζε την είδηση μέχρι και την Τετάρτη, όπου το ανακοίνωσαν στην εφημερίδα Sun.

“Ο μόνος λόγος που υπάρχουμε στη Γη είναι για να αναπαραχθούμε”, τόνισε χαρακτηριστικά ο 75χρονος Έρολ.

 

 

Μάλιστα, τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος, φαίνεται να ενστερνίζονται τις ίδιες πεποιθήσεις σχετικά με το ζήτημα της αναπαραγωγής, καθώς πριν από λίγο καιρό, ο ίδιος ο Έλον αποκάλυψε πως το 2021, μια συνάδελφός του θα έφερνε στον κόσομο τα δίδυμα παιδιά του.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν η τότε σύζυγός του, Grimes, γεννήσει το δεύτερο παιδί τους, μια συνάδελφός του επρόκειτο να γεννήσει τα δίδυμα παιδιά τους.

 

 

Ωστόσο, ο Έρολ Μασκ παραδέχτηκε πως η εγκυμοσύνη της συντρόφου του δεν ήταν “προγραμματισμένη”, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι δεν μένουν πλέον μαζί, καθώς καθοριστικό ρόλο έπαιξαν και τα 41 χρόνια που τους χωρίζουν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ