Σπύρος Σούλης: 4 μικρά αλλά θαυματουργά αξεσουάρ για την κουζίνα (φωτό)

Αν ζείτε σε κάποιο μικρό αστικό διαμέρισμα τότε ίσως μια μεγάλη ανακαίνιση στην κουζίνα σας δεν είναι κάτι εφικτό. Πρέπει να γίνετε δημιουργικοί όσον αφορά την αποθήκευση, την οργάνωση και την διακόσμηση.

Λαβίδα για τις φρυγανιές

Αν σας αρέσουν οι ζεστές φρυγανιές το πρωί, αυτό το πολύ απλό και φθηνό εργαλείο θα κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη. Εκτός από το γεγονός ότι θα είναι πανεύκολο να πιάνετε τις φρυγανιές και να τις βάζετε στο πιάτο, πρόκειται για ένα πολύ κομψό αξεσουάρ που η παρουσία του μπορεί να λειτουργήσει θετικά για την διακόσμηση της κουζίνας σας. Μη διστάσετε, λοιπόν, να το βάλετε σε κοινή θέα.

Κάδος ανακύκλωσης

Μήπως δεν σας αρέσει να μαγειρεύετε και έχετε χάρτινες σακούλες από delivery; Μήπως είστε φανατικοί με το shopping και καταλήγετε με πολλές άδειες χάρτινες τσάντες; Μήπως απλώς τις κρατάτε για μελλοντική χρήση; Σε κάθε περίπτωση αυτός ο κάδος είναι λευκός, μοιάζει με τσάντα και θα κάνει την αποθήκευση παιχνιδάκι.

Ράφια με μεταλλικό πλέγμα

Αν η κουζίνα σας δεν έχει πολύ χώρο για αποθήκευση ή απλώς τα ντουλάπια σας δεν έχουν καθόλου ράφια και ο εσωτερικός τους χώρος πάει χαμένος, τότε αυτά τα ράφια με μεταλλικό πλέγμα θα σας λύσουν τα χέρια. Μπορούν να διπλασιάσουν τον αποθηκευτικό σας χώρο, να οργανώσουν μια μικρή κουζίνα με ελάχιστη προσπάθεια και είναι σούπερ οικονομικά.

Φρουτιέρα

Αν ο χώρος του πάγκου της κουζίνας σας είναι περιορισμένος και αναγκάζεστε να στριμώχνετε τα λαχανικά και τα φρούτα σας στο ψυγείο (και μετά να τα ξεχνάτε) αυτή η πανέμορφη φρουτιέρα είναι για εσάς, αναφέρει ο Σπύρος Σούλης στο spirossoulis.com. Επενδύστε σε μια κομψή φρουτιέρα σαν αυτή. Θα σας αποτρέψει από το να ψωνίζετε συνέχεια φρούτα καθώς θα γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τι έχετε, θα σας προτρέπει να τα καταναλώνετε και θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό διακοσμητικό στοιχείο για την κουζίνα σας!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ