"Ελάτε να συλλάβετε τον γιο μου μήπως σωθεί από την ηρωίνη" - Συγκλονίζει η μητέρα και ο εφιάλτης της εδώ και 14 χρόνια!

Εφιάλτης δίχως τέλος για την άτυχη μητέρα!

Συγκλονίζει η ιστορία της άτυχης μητέρας από το Βόλο, η οποία  αναγκάστηκε να καλέσει η ίδια την αστυνομία, προκειμένου να συλλάβει τον 29χρονο γιο της.

Ο 29χρονος εδώ δεκατέσσερα χρόνια ζει μέσα από κλοπές, ληστείες και ναρκωτικά, μετατρέποντας την ζωή της μητέρας του σε καθημερινό εφιάλτη δίχως τέλος!

Έτσι, η άτυχη μητέρα βλέπει συνεχώς το παιδί της με χειροπέδες. Τον βλέπει να κοιμάται ακόμη και στο εδώλιο του κατηγορουμένου, κάθε φορά που οδηγείται στα δικαστήρια. Στο σπίτι επισκέψεις κάνει μόνο η αστυνομία και ο 29χρονος γιός της ζει όλη μέρα χαμένος μέσα στην ηρωϊνη, από την ηλικία των 15 ετών.

Κλοπές και ληστείες είναι στην ημερήσια διάταξη και κάθε δέσμευση που δόθηκε για εισαγωγή του σε κλειστό πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ δεν τηρήθηκε. “Ξέχασα να παω”, είπε χθες στο δικαστήριο ο 29χρονος που το τελευταίο δίμηνο απασχολεί σχεδόν καθημερινά την αστυνομία και τη δικαιοσύνη. Μετά τις τελευταίες κλοπές, στις 6 Ιουλίου, η μητέρα του κάλεσε την αστυνομία, που τον αναζητούσε. “Ελάτε να τον συλλάβετε, εδώ είναι, ήρθε στο σπίτι” είπε η μητέρα του στους αστυνομικούς σφραγίζοντας την φυλάκισή του.

Μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό όπου εκτίει ποινή για ληστεία στον ΟΑΕΔ και χθες έγινε δικαστήριο στον Βόλο για 7 νέες κλοπές μέσα στον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Σε μια απόπειρα να κλέψει κατάστημα γνωστής αλυσίδας καφέ , είχε πάρει ένα δίκυκλο και προσπαθούσε να σπάσει την τζαμαρία, αλλά δεν τα κατάφερε, σύμφωνα με το gegonotanews.

Χθες καταδικάστηκε σε 19 μήνες φυλάκιση και με υποχρέωση να εκτίσει τους δύο και δεν κατέθεσε έφεση. Μάλιστα, δήλωσε στο δικαστήριο πως δεν θυμόταν τίποτα από τις κλοπές και πως έχει βρει ένα καταφύγιο στη φυλακή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ