Bradley Cooper: Αυτή η καλλονή είναι ο νέος έρωτας του ηθοποιού - Πρώην βοηθός των Κλίντον (φωτό)

Ο ηθοποιός/σκηνοθέτης του A Star Is Born, 47χρονος Bradley Cooper και η 45χρονη Ηuma Abedin, βγαίνουν εδώ και λίγους μήνες σύμφωνα με δημοσιεύματα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bradley Cooper (@bradleycooper__original)

Οι δυό τους γνωρίστηκαν μέσω της αρχισυντάκτριας της Vogue Anna Wintour, σύμφωνα με το Page Six, το οποίο πρώτο ανέφερε την είδηση για το νέο ζευγάρι.

Να σημειώσουμε πως ο Cooper έχει μια 5χρονη κόρη, την Lea De Seine με την πρώην του Irina Shayk.

Ο ηθοποιός  και το 36χρονο μοντέλο,  χώρισαν το 2019 μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Από την άλλγ η Abedin, μακροχρόνια βοηθός της Hillary Clinton, έχει έναν 10χρονο γιο με τον πρώην βουλευτή  Anthony Weiner, αναφέρει το The People.

Πέρυσι, η βοηθός των Κλίντον, μίλησε στο βιβλίο της Both/And: A Life in Many Worlds για τα σεξουαλικά σκάνδαλα του Weiner και για το πώς η διαμάχη επηρέασε την προεδρική εκστρατεία της Clinton το 2016.

Σε συνέντευξή της στο CBS Sunday Morning τον Οκτώβριο δήλωσε ότι "έμαθε όλη την αλήθεια" για τις απιστίες και τα λάθη του πρώην συζύγου της και "το δέχτηκε, προχώρησε και του εύχεται καλή τύχη". 

Ο Cooper - ο οποίος αυτή τη στιγμή γυρίζει την επόμενη ταινία του Maestro, την οποία επίσης σκηνοθετεί - έχει μιλήσει στο παρελθόν ανοιχτά για την ανατροφή του παιδιού του με τη Shayk, η οποία τον στήριξε στην πρεμιέρα της ταινίας του Nightmare Alley στο κόκκινο χαλί τον Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ