Θεσσαλονίκη: «Τρελό» αυτοκίνητο παρέσυρε 3 παιδιά δίπλα σε στάση λεωφορείου (φωτό /βίντεο) 

Τα παιδιά παρελήφθησαν από δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μεταφέρονται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο 

Τροχαίο με παράσυρση τριών παιδιών σημειώθηκε σήμερα Τετάρτη 13 Ιουλίου λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Κωνταντίνου Παλαιολόγου με Λέσβου, στη Νικόπολη.

Συγκεκριμένα, ΙΧ που έβγαινε από τη Λέσβου εμβόλισε άλλο όχημα που κινείτο επί της οδού Παλαιολόγου. Ο οδηγός του δεύτερου ΙΧ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, εξετράπη της πορείας του, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε τρία παιδιά που βρίσκονταν λίγα μέτρα από τη στάση λεωφορείου τραυματίζοντάς τα ελαφρά.

Τα παιδιά, ηλικίας περίπου 13 με 14 ετών, κινούνταν προς τη στάση. Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα καθώς εκείνη την ώρα στη στάση περίμενε κόσμος. Τα παιδιά παρελήφθησαν από δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μεταφέρονται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. 

Αυτόπτης μάρτυρας λέει στη Voria.gr πως είδε τα παιδιά να προσπαθούν να αποφύγουν το ΙΧ που ερχόταν κατά πάνω τους, έτρεξαν να το αποφύγουν, γλίστρησαν και έπεσαν και το αυτοκίνητο τούς παρέσυρε.

Περίοικοι καταγγέλλουν  ότι σχεδόν κάθε ημέρα στο συγκεκριμένο σημείο σημειώνονται τροχαία ατυχήματα, καθώς όπως, λένε δεν υπάρχει καλή ορατότητα. Αναφέρουν ότι ναι μεν επί της οδού Λέσβου υπάρχει stop που σημαίνει ότι προτεραιότητα έχουν τα οχήματα που κινούνται επί της Κ. Παλαιολόγου, ωστόσο τα αυτοκίνητα δεν έχουν καλή ορατότητα όταν βγαίνουν προς την Παλαιολόγου με αποτέλεσμα συχνά τροχαία.

Οι κάτοικοι μάλιστα έχουν τοποθετήσει και λάστιχα σε κολόνα της ΔΕΗ, για να μειώνουν τις συνέπειες πιθανής πρόσκρουσης. Ζητούν να απομακρυνθούν οι κάδοι σκουπιδιών που εμποδίζουν την ορατότητα και να τοποθετηθούν φανάρια, για να μην υπάρξουν τα χειρότερα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ