Οικογενειακή έξοδος για τον Κώστα Καραμανλή, τη Νατάσα Παζαΐτη και τα δίδυμα παιδιά τους Αλίκη & Αλέξανδρο (φωτό)

Όλοι μαζί στην συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου

Μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους, Αλίκη και Αλέξανδρο, βρέθηκαν στην τιμητική εκδήλωση - συναυλία για τον Σταύρο Ξαρχάκο, ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη.

Η συναυλία έγινε με αφορμή την αναγόρευση του Σταύρου Ξαρχάκου σε επίτιμο δημότη Περιστερίου, και ο πρώην πρωωθυπουργός, μαζί με τον δήμαρχο της περιοχής βράβευσαν τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη.

Ο Κώστας Καραμανλής ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει στη συναυλία, ωσόσο λόγω  της μεγάλης καθυστέρησης στο πρόγραμμα της εκδήλωσης και σεβούμενος τις χιλιάδες κόσμου που έδωσαν το παρών αποφάσισε να μην εκφωνήσει την ομιλία του.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η σύζυγός του Νατάσα Παζαΐτη επέλεξε για την περίσταση μια σατέν, μωβ μπλούζα και ένα λευκό παντελόνι. Η γενική χειρουργός (ειδική χειρουργός μαστού) ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι άσπρα πέδιλα και μια τσάντα στο ίδιο χρώμα.

Πολύ κομψή και η κόρη της Αλίκη, η οποία φορούσε μία τσράπλες jumpsuit, επίσης σε λευκό χρώμα. Τον λαιμό της στόλιζε ένα όμορφο, λιτό ασημένιο κολιέ.

Η 19χρονη καθόταν δίπλα στον αδελφό της , μια θέση πίσω από τους γονείς τους. Ο Αλέξανδρος, όπως και ο μπαμπάς του, επέλεξαν σκουρόχρωμα σακάκια και πουκάμισο για την οικογενειακή τους έξοδο.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ