Ξανά στο νοσοκομείο η Ρεγγίνα Μακέδου μετά την μεταμόσχευση μυελού των οστών - «όλα θέλουν τον χρόνο τους» (φωτό)

Το μήνυμά της

Ξανά στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία πριν σχεδόν ένα μήνα έκανε μεταμόσχευση μυελόυ του οστών, καθώς δίνει «μάχη» με την λευχαιμία.

Η γυμνάστρια, η οποία είχε συμμετάσχει στο «Dancing with the Stars», ενημερώνει μέσα από τα social media τους followers της, για την πορεία της υγείας της και στέλνει δυνατά μηνύματα.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, δεν το βάζει κάτω και κοιτά το μέλλον με αισιοδοξία προσπαθώντας με την σειρά της να δώσει κουράγιο και να βοηθήσει άλλους ανθρώπους.

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν είχε κάνει κάποια ανάρτηση, κάτι που προκάλεσε ανησυχία στους ακολούθους της, οι οποίοι και της έστειλαν σχερτικά μηνύματα.

Η Ρεγγίνα Μακέδου τους απάντησε μέσα από τα stories της γράφοντας: «Παίρνω τόσα μηνύματα, τόση αγάπη όμως μου ήταν αδύνατο να απαντήσω!

Ξέρετε ότι όταν θα μπορέσω θα σας τα πω όλα! Νοσηλεύομαι ξανά στο νοσοκομείο, όταν θα βγω θα σας τα εξηγήσω όλα αναλυτικά, σας ευχαριστώ για την αγάπη, τις ευχές και τις προσευχές όλα θέλουν τον χρόνο τους και εγώ το ίδιο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ