Vintage pics: Η καλλονή Έλενα Ναθαναήλ με τον Γιώργο Τσαγκάρη, τον μεγάλο της έρωτα - Απέκτησαν την Ίνκα, δεν παντρεύτηκαν ποτέ (φωτό)

Μια αξέχαστη γοητευτική και ταλαντούχα ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου!

Η ηθοποιός Ελενα Ναθαναήλ, έζησε μια ασυμβίβαστη ζωή, αφήνοντας το δικό της στίγμα στην ιστορία του Ελληνικού κινηματογράφου, με τις αξέχαστες ερμηνείες της.

Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου του 1947 στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής από πλούσια οικογένεια. Ο πατέρας της καταγώταν από την Μικρά Ασία, έφερε το επώνυμο Δεληβασίλης και ήταν υφαντουργός. 

 

 

Ωστόσο η ίδια φαίνεται πως κράτησε το επίθετο της μητέρας της, που καταγόταν από τη Μάνη.

Η καλλιτεχνική της καριέρα ξεκίνησε το 1964, όπου και συμμετείχε στην κωμωδία του Γιάννη Δαλιανίδη «Κάτι να καίει». Η μελαχρινή εύθραυστη ομορφιά της και το αριστοκρατικό ύφος της, αποτέλεσαν το συστατικό για την ανάδειξη μιας νεαρής ελληνίδας σταρ του κινηματογράφου!

 

 

Έπειτα από αρκετά χρόνια επιτυχίας, η παρακμή του Ελληνικού κινηματογράφου της δεκαετίας του 70 είχε επιπτώσεις και στην δική της καριέρα.

Από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις ξεχώρισε ο ρόλος της Τζούλιας στη δημοφιλή σαπουνόπερα του ΑΝΤ1, «Άγγιγμα Ψυχής» .

 

 

Η πανέμορφη ηθοποιός, δεν κατάφερε να νικήσει την μάχη με τον καρκίνο, αφήνοντας την τελευταία τηε πνοή σε ηλικια μόλις 61 ετών, στις 4 Μαρτίου του 2008.

 

 

Η Ελενα Ναθαναήλ απέκτησε την μονάκριβη κόρη της Ίνκα με τον επιχειρηματία Γιώργο Τσαγκάρη, με τον οποίο παρά τον μεγάλο έρωτά τους, δεν παντρεύτηκε ποτέ.

 

 

Αποτελεί αναμφίβολα  μια από τις πρώτες διάσημες Ελληνίδες που τόλμησαν να αποκτήσουν παιδί εκτός γάμου. "Το παιδί ήταν συνειδητή επιλογή. Ήταν προϊόν μιας συγκλονιστικής σχέσης με τον πατέρα της, ο οποίος εξακολουθεί να είναι πολύ καλός μου φίλος". είχε δηλώσει παλαιότερα.

Η σελίδα Vintage Greece στο instagram, δημοσίευσε δύο σπάνιες φωτογραφίες της Ελενας Ναθαναήλ με τον Γιώργο Τσαγκάρη, εν έτη 1971. 

 

 

Στις φωτογραφίες το ζευγάρι φαίνεται πως είναι διακοπές σε κάποια παραλία της Χαλκιδικής, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο σε μια πολύ τρυφερή στιγμή.

 

 

Σχετικά με την προσωπική της ζωή και τον ρόλο που παίζει ο έρωτας σε αυτή, η αξέχαστη ηθοποιός είχε δηλώσει σε συνέντευξή της ότι: "Δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος ερωτεύεται μια φορά όπως λένε. Εγώ έχω ερωτευθεί δυο τρεις φορές. Σίγουρα οι δύο ήταν ο Τσαγκάρης και ο Μητρόπουλος.

 

 

Όμως από τα φλερτ που μπορώ να θυμηθώ πέρασαν σημαντικοί άνθρωποι από τη ζωή μου οι οποίοι έβαλαν το χέρι τους στο οικοδόμημα του χαρακτήρα μου- πάντα θετικά", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ