Παντρεύτηκαν παρθένοι και οι δυο στα 22 τους - Το ζευγάρι του Χόλυγουντ με τα 4 παιδιά - Ο γάμος τους κρατάει 24 χρόνια! (φωτό)

«Ο γάμος μας είναι δυνατός και οφείλεται στις θεμελιώδεις αρχές που θέσαμε από νωρίς!»

Ο ηθοποιός David Oyelowo και η σύζυγός του Jessica, αποτελούν ένα σύγχρονο ζευγάρι, που κατάφερε να διατηρήσει τον επιτυχημένο γάμο του, ύστερα από δύο ολόκληρες δεκαετίες, τηρώντας μάλιστα τις θρησκευτικές παραδόσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David O (@davidoyelowo)

Η Jessica Oyelowo-Watson είναι βρετανίδα ηθοποιός που γεννήθηκε στο Suffolk της Αγγλίας. Σε νεαρή ηλικία έγινε μέλος του Εθνικού Μουσικού Θεάτρου Νέων, γεγονός που της επέτρεψε την ανάδειξη του υποκριτικού της ταλέντου από νωρίς.

Είναι γνωστή για τον ρόλος της στην ταινία "Sleepy Hοllow" του Tim Burton (1999), στην οποία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλβν και ο Johnny Depp και η Christina Ricci. Επίσης, συμμετείχε στην ταινία "Αλίκη στην χώρα των Θαυμάτων" του 2003.

O David Oyelowo είναι βρετανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός, γεννημένος στην Οξφόρδη από Νιγηριανούς γονείς.

Eίναι πρίγκιπας μιας φυλής της Νιγηρίας, αφού ο παππούς του ήταν Βασιλιάς της πολιτείας Oyo.  

O Oyelowo έγινε γνωστός υποδυόμενος τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στην δραματική ταινία Selma του 2014 και τον Πίτερ Σνόουντιν στην ταινία Nightingale του 2014.

Οι δύο νεαροί γνωρίστηκαν στο κολέγιο και ερωτεύτηκαν, όταν ο νεαρός David επιχείρησε να συμμετάσχει στην δραματική λέσχη της σχολής, με σκοπό να φλερτάρει με την όμορφη Jessica.

Πράγματι, οι δυό τους άρχισαν να βγαίνουν και αρραβωνιάστηκαν όταν εκείνος ήταν περίπου 20 ετών.
 
Ωστόσο, η βαθιά πίστη στις θρησκευτικές παραδόσεις και την Νιγηριανή του καταγωγή, τον οδήγησαν στην απόφαση να απέχει από το σεξ έως ότου παντρευτούν. 
Μάλιστα, το ζευγάρι δέχθηκε πλήθος αντιδράσεων για την στην στάση του, καθώς όπως ανέφερε και ο ίδιος «Είχα έναν φίλο που με κορόϊδευε αλύπητα!».
Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε το 1998 και έκτοτε, το αγαπημένο ζευγάρι ορκίστηκε να μην περάσει παραπάνω από δύο εβδομάδες χωρίς να ιδωθούν μεταξύ τους.
 
Μετρώντας πλέον δύο δεκαετίες επιτυχημένου γάμου και τέσσερα παιδιά στην αγκαλιά τους, ο σταρ δηλώνει περήφανος που κατάφερε να κρατήσει μια τόσο δεμένη και σταθερή σχέση.
 
Όπως ο ίδιος δήλωσε: «Αγαπώ την γυναίκα μου περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ο γάμος μας είναι δυνατός και οφείλεται στις θεμελιώδεις αρχές που θέσαμε από νωρίς! Ο κανόνας τον δύο εβδομάδων έχει μάλιστα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους ηθοποιούς!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ