Σοκαριστική δολοφονία: 23χρονος πήγε για διακοπές σε σαλέ στην Ελβετία- Τον έπνιξε ο φίλος του με ένα ... κερί!

Η φρικιαστική δολοφονία του, όπως τη διηγείται η μητέρα του...

Τέσσερα χρόνια αφότου ο Άλεξ Μόργκαν ξυλοκοπήθηκε και πνίγηκε μέχρι θανάτου σε ένα ελβετικό σαλέ από τον playboy γιο ενός πλούσιου αριστοκράτη, η μητέρα του έλαβε ένα μήνυμα από το γραφείο του εισαγγελέα, το οποίο την ρωτούσε αν θα ήθελε να πάρει πίσω τα προσωπικά του αντικείμενα.

Η Katja Faber ήταν μπερδεμένη. Η τσάντα που είχε ετοιμάσει ο 23χρονος Άλεξ για το ταξίδι του σε σαλέ της Ελβετίας το 2014, της είχε ήδη επιστραφεί.

Το ρολόι του, το διαβατήριο και το πορτοφόλι του είχαν φτάσει, σε πλαστικές θήκες με αριθμούς της αστυνομίας. 

Η ίδια σε μια ανατριχιαστική διήγηση λέει: "Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που διάβαζα. Απαριθμούσαν όλα τα ρούχα του Άλεξ - τζιν, πουκάμισο, εσώρουχα - και διευκρίνιζαν ότι ήταν όλα καλυμμένα με αίμα.

"Στη συνέχεια, στο κάτω μέρος έγραφε "ένα κερί". Προσδιόριζε το μήκος του κεριού. Έπρεπε να ξανακοιτάξω. Καθόμουν εκεί, κοιτάζοντας αυτή τη λίστα, και σκεφτόμουν: "Βλέπω πράγματα Μήπως τρελαίνομαι;" 

Δεν το πιστεύω. Ο Άλεξ, ο οποίος φοιτούσε στο φημισμένο σχολείο Gordonstoun στη Σκωτία, είχε πέσει θύμα της πιο βίαιης επίθεσης από τον φίλο του Μπένετ φον Βέρτες, του οποίου η οικογένεια με τις άψογες διασυνδέσεις, διαθέτει γκαλερί τέχνης στη Ζυρίχη αναφέρει η Daily Mail.

Ήταν τέτοια η βαρβαρότητα των τελευταίων στιγμών του Άλεξ, που ακόμη και όσοι δεν τον γνώριζαν σοκαρίστηκαν από τη σκληρότητα του δολοφόνου του. Τον χτύπησε με ένα κηροπήγιο ύψους ενός μέτρου, τον χτύπησε με μεταλλικά αγάλματα, τον έκοψε με θραύσματα γυαλιού και τον στραγγάλισε. Ο Άλεξ δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Μόνο στο κεφάλι του υπέστη πάνω από 50 τραύματα.

Ωστόσο, ο δολοφόνος δεν σταμάτησε εκεί. Αφού προκάλεσε αφόρητα τραύματα στον Άλεξ, γονάτισε πάνω του, άνοιξε με το ζόρι το στόμα του Άλεξ και έσπρωξε ένα κερί μέσα.

Έπειτα το έσπρωξε στο λαιμό του Άλεξ μέχρι τον οισοφάγο του. Αυτή ήταν η τελευταία πράξη βαρβαρότητας που σκότωσε τον γιο μου. Αφού ο Άλεξ πέθανε από ασφυξία ο δολοφόνος του ανέβηκε στον πάνω όροφο και έκανε ένα ντους.

Δύο εβδομάδες μετά την κηδεία του Άλεξ έλαβε ένα λογαριασμό από την εταιρεία που είχε μεταφέρει τη σορό του από το σαλέ. "Νόμιζα ότι το κράτος ήταν υπεύθυνο για αυτά τα πράγματα, αλλά προφανώς όχι.

"Μου έστειλαν αναλυτικό λογαριασμό -σε μένα- χρεώνοντάς με για τα πλαστικά φύλλα που χρησιμοποίησαν για να τοποθετήσουν το σώμα του Άλεξ. Θυμάμαι να ξαπλώνω στο κρεβάτι μου και να κλαίω. Σκέφτηκα: "Δεν μπορώ να το κάνω αυτό" ' Και όμως το έκανε.

Η Κάτια βρέθηκε και πάλι στο δικαστήριο, αυτή την εβδομάδα, στην Ελβετία, σε μια προσπάθεια που ελπίζει να είναι η "τελευταία, τελική" προσπάθεια να εξασφαλίσει δικαιοσύνη για τον γιο της.

Φωτό : Fcebook/Katja Faber

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ