H Βίκυ Χατζηβασιλείου εξώφυλλο! H παρουσιάστρια - top model, με όλα τα μαγιό του καλοκαιριού (φωτό)

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, λατρεύει το καλοκαίρι και συχνά κοινοποιεί στιγμιότυπα στα social media που διαθέτει.

Η πιο καλογυμνασμένη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης ανεβάζει στο Instagram φωτό με φόντο το απέραντο γαλάζιο και δεν ξέρουμε τι να πρωτοζηλέψουμε… την θάλασσα ή το υπέροχο κορμί της; 

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες τους περιοδικού Hello και μας έδειξε για άλλη μια φορά το αξεπέραστο σώμα της. 

Η δημοφιλής δημοσιογράφος φόρεσε το μαγιό της και πόζαρε σε παραλία της Χαλκιδικής

 

 

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: Μια χαρούμενη μέρα φωτογράφησης για το εξώφυλλο του @grhello που κυκλοφορεί. Ευχαριστώ όλη την ομάδα του #shooting για την άψογη και ταχύτατη συνεργασία, αλλά κυρίως τον αγαπημένο @giannisvitsas για τη συνέντευξη'' . 

 

 

 

 

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα μας έδειξε στο Instagram, άλλη μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε το θεϊκό κορμί της, την ώρα που παίζει beach volley.

Φορά ένα αθλητικό μαγιό σε πράσινη, έντονη απόχρωση και αναδεικνύει το καλογυμνασμένο της κορμί. Άλλωστε η ίδια προσέχει τον εαυτό της και την σιλουέτα της! 

Το πάθος της παρουσιάστριας για το beach volley (σ.σ. κάνει σχεδόν καθημερινά προπονήσεις, ακόμη και τον χειμώνα) είναι γνωστό και η ίδια ασχολείται εδώ και χρόνια με το άθλημα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ