Το ζεύγος Ευάγγελος Μπούσης & Πίτερ Ντούντας βάφτισαν τα παιδιά τους στην Ελλάδα: Νονά η Ευγενία Νιάρχου - οι λαμπερές παρουσίες (φωτό)

Ανάμεσα στους καλεσμένους η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Καρβέλα

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα βάφτισαν τα παιδιά τους ο Ευάγγελος Μπούσης (Evangelo Bousis) και ο Πίτερ Ντούντας (Peter Dundas).

Νονές των νεοφώτιστων - που πήραν τα ονόματα Αλέξιος και Ελένη - ήταν η κολλητή φίλη του ζευγαριού Ευγενία Νιάρχου και η φιλενάδα της Bianca Brandolini - μοντέλο και γόνος αριστοκρατικής οικογένειας.

Δείτε όλες τις φωτό πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Ο σχεδιαστής μόδας από τη Νορβηγία και ο Ελληνοαμερικανός σύντροφος και συνέταιρός του, ήταν ντυμένοι με λευκά κοστούμια, ενώ τους είδαμε επίσης να φορούν άσπρα παντελόνια και μαύρα πουκάμισα - βλέπετε οι εορτασμοί για την βάφτιση ήταν διήμεροι!

Στα λευκά ήταν ντυμένες και οι νονές των παιδιών που επέλεξαν όμορφα σύνολα για την βάφτιση.

Δείτε όλες τις φωτό πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 

Η τελετή έγινε το Σάββατο, σε εκκλησία στη Βουλιαγμένη, ενώ ακολούθησε πάρτι στο Four Seasons, με τις κουμπάρες να διασκεδάζουν στη συνέχεια στο στο Island.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσαν στη σκηνή την Άννα Βίσση, η οποία τραγούδισε στο πάρτι και τους ξεσήκωσε με τα κομμάτια της.

Άλλωστε ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η κόρη της Σοφία Καρβέλα που ταξίδεψε στην Ελλάδα - για την βάφτιση - μαζί με τον πρώην σύζυγό της Θανάση Πανουργιά.

 

Η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της διάσημης τραγουδίστριας φορούσε μια λευκή φούστα και ένα χρυσό τοπ με ιδιαίτερο σχέδιο.

Καλεσμένη ήταν και η Βίκυ Καγιά, η οποία εμφανίστηκε με ένα όμορφο φουστάνι με κοψίματα, σε ροζ, μωβ και φούξια τόνους.

Δείτε όλες τις φωτό πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Ακόμα το παρών έδωσε ο Χρύσανθος Πάνας, τον οποίο είδαμε να ποζάρει μαζί με την Artistic Director Evangelie Smyrniotaki, την Σοφία Καρβέλα και το μοντέλο και ηθοποιό από τις ΗΠΑ Dree Hemingway.

Περιττό να πούμε ότι ο παπάς έμοιαζε με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο. Βρε λέτε;

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ