Ν. Ηράκλειο: Έλληνες Μπόνι & Κλάιντ όρμηξαν για να ληστέψουν υπάλληλο mini market – Μάχη σώμα με σώμα (βίντεο/φωτό)

Ο ληστής κόλλησε το μαχαίρι στον λαιμό του υπαλλήλου στο mini market στο Νέο Ηράκλειο, απαιτώντας να του δώσει τις εισπράξεις.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, o υπάλληλος της επιχείρησης φαίνεται να προσπαθεί να απομακρύνει τον ληστή, προτού εκείνος του κολλήσει το μαχαίρι στον λαιμό και επακολουθήσει μάχη μεταξύ των δύο αντρών.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 5:00 το πρωί, όταν ο ληστής, με καλυμμένο το πρόσωπο με μάσκα και φορώντας καπέλο, μπήκε στο κατάστημα.

Αρχικά, ο ληστής κοιτά ανάμεσα στους διάδρομους του mini market για να διαπιστώσει εάν βρίσκεται και άλλο άτομο στο χώρο. Όταν πλέον αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει κανείς βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του.

"Μη μιλήσεις, μη μιλήσεις", του λέει. Υπό την απειλή του μαχαιριού, ο ληστής ζητά από τον υπάλληλο να μην κάνει τίποτα και να αδειάσει την ταμειακή μηχανή σε μια σακούλα.

Όταν σε κάποια στιγμή ο υπάλληλος έκανε μια κίνηση για να απωθήσει τον δράστη, εκείνος δεν διστάζει να του ορμήξει με το μαχαίρι. Το μαχαίρι αγγίζει στον λαιμό τον υπάλληλο, όμως εκείνος καταφέρνει να το απομακρύνει.

"Άστο ρε φίλε. Άστο ρε φίλε. Άστο. Μας βλέπουν οι κάμερες. Άστο ρε φίλε!", φωνάζει ο υπάλληλος, λέγοντας στον δράστη πως εκείνος κάνει μεροκάματο!
Όσο ο εργαζόμενος παλεύει για τη ζωή του, στο κατάστημα μπαίνει μια γυναίκα, η οποία ήταν η συνεργός του ληστή. Σπρώχνει στην πλάτη τον υπάλληλο, με τον κακοποιό να πέφτει ξανά από πάνω του και να τον χτύπα. Τρομαγμένο το ζευγάρι των ληστών από τις απειλές του υπαλλήλου ότι θα καλέσει την αστυνομία, τρέπεται σε φυγή με άδεια χέρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ