Παρίσι - Σίλια Κριθαριώτη: Οι δίδυμες κόρες της Ειρήνη & Ελισάβετ με πολύ εντυπωσιακά outfits – γοητευτικός ο Νίκος Τσάκος (φωτό)

Η διάσημη μαμά τους παρουσίασε τη νέα της συλλογή

Στην πρώτη σειρά του fashion show της διάσημης μαμάς τους βρέθηκαν οι δίδυμες κόρες της Σίλιας Κριθαριώτη, Ειρήνη και Αλεξάνδρα.

Η καταξιωμένη σχεδιάστρια, που έχει ντύσει μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα της Ελλάδας και του εξωτερικού - προυσίασε τις προτάσεις της για το Φθινόπωρο - Χειμώνα 2022/23, στο πλάσιο της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού.

Την επίδειξη «άνοιξε» η Σουηδή καλλονή Elsa Hosk, με το μοντέλο να εμφανίζεται στο catwalk φορώντας ένα κομψό ασπρόμαυρο σακάκι και μια φούστα με αστραφτερά κρόσσια.

Η κολεξιόν ήταν εμπνευσμένη από τα roaring 20s (γαλλικά: Les Années Folles) μια δεκαετία κατά την οποία η ραγδαία άνοδος της οικονομίας, δημιούργησε μια εποχή μαζικού καταναλωτισμού, ενώ την ίδια ώρα επαναπροσδιορίστηκαν οι τέχνες και ο πολιτισμός.

Στο πλευρό της Σίλιας Κριθαριώτη βρέθηκαν οι δύο της κόρες και ο σύζυγός της Νίκος Τσάκος.

Σε σχετικές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα social media, βλέπουμε τις δύο δίδυμες αδελφές ντυμένες με εντυπωσιακά, μαύρα outfits, ενώ πολύ κομψός ήταν και ο μπαμπάς της οικογένειας.

Ο εφοπλιστής είχε φορέσει ένα μπλε κοστούμι και μαύρο ζιβάγκο, ενώ πόζαρε μαζί τις αγαπημένες του κόρες.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι, εκτός από τα δύο κορίτσια που ήρθαν στον κόσμο το 2006, έχει ακόμα ένα παιδί, τον 19χρονο Παναγιώτη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ