Το navy blue της βασίλισσας Λετίσια, το γαλάζιο της διαδόχου Λεονόρ, το κρεμ σύνολο της πριγκίπισσας Ινφάντα Σοφίας (φωτό & βίντεο)

΄Λαμπερές στα βραβεία Princess of Girona 2022

Ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας μαζί με την σύζυγό του βασίλισσα Λετίσια και τις κόρες τους πριγκίπισσα Λεονόρ και πριγκίπισσα Ινφάντα Σοφία προήδρευσαν της τελετής παράδοσης των βραβείων Princess of Girona 2022, στη Βαρκελώνη.

Η 16χρονη διάδοχος και η 15χρονη αδελφή της μεγαλώνουν και εξελίσσονται σε δύο κομψές γυναίκες, κάτι που μάλλον έχουν πάρει από την σικάτη μαμά τους.

 EFE via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η 49χρονη πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων επέλεξε για την περίσταση ένα navy midi φόρεμα από το brand Boüret, το οποίο είχε ένα ιδιαίτερο σχέδιο στην λαιμόκοψη, σαν κόσμημα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boüret (@bouretgram)

Το look ολοκληρώθηκε suede γόβες Carolina Herrera, σε ανάλογο χρώμα με το φουστάνι της - τις έχει ξαναφορέσει - ένα τσαντάκι Magrid καθώς και ένα ζευγάρι λαμπερά σκουλαρίκια Chanel, με τα οποία επίσης την έχουμε ξαναδει.

Φωτογραφίες: EFE via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η πριγκίπισσα Λεονόρ, που μια μέρα θα ανέβει στον θρόνο αφού είναι δεύτερη στη σειρά διαδοχής μετά τον μπαμπά της, φόρεσε ένα όμορφο γαλάζιο φόρεμα Miphai και χαμηλοτάκουνα nude παππούτσια.

Η μικρότερη της οικογένειας, η πριγκίπισσα Ινφάντα - Σοφία, ήταν ντυμένη με ένα κρεμ παντελόνι και ένα ασορτί τοπ - τύπου φόρεμα - της εταιρείας Bruna. Είχε κάτω τα μαλλιά της, με ελαφριές μπούκλες και φορούσε επίσης ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια σε μπεζ χρώμα.

Όσο για τον μπαμπά της οικογένειας, ο Ισπανός μονάρχης είχε φορέσει ένα μπλε κοστούμι, με λευκό πουκάμισο και θαλασσί γραβάτα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ