Γάμος στο παλάτι της Ιορδανίας: Η κόρη της Ράνιας, η πριγκίπισσα Iμάν, παντρεύεται τον Mr. Jameel Alexander Thermiotis

Tα ευχάριστα νέα, ανακοίνωσε η Βασίλισσα... 

Γάμος πλησιάζει για το Παλάτι της Ιορδανίας, αφού η  πριγκίπισσα Ιμάν μπιντ Αμπντάλα Β', ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον κ Jameel Alexander Thermiotis 

Η πριγκίπισσα Iman bint Abdullah II είναι η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Abdullah II και της βασίλισσας Rania Al Abdullah της Ιορδανίας, ενώ ο Jameel είναι διευθύνων εταίρος σε ταμείο επιχειρηματικών κεφαλαίων με έδρα τη Νέα Υόρκη. Γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας το 1994 και η Iman το 1996.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Η είδηση έγινε γνωστή την Τετάρτη, αφού το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε την Τρίτη και η βασίλισσα Ράνια μοιράστηκε ένα προσωπικό μήνυμα στο Instagram.

Συγκεκριμένα έγραψε: "Συγχαρητήρια, αγαπημένη μου Ιμάν- το χαμόγελό σου ήταν πάντα ένα δώρο αγάπης από την ημέρα που γεννήθηκες. Εύχομαι σε εσένα και τον Jameel μια ζωή γεμάτη αγάπη και γέλιο!". 

Η πριγκίπισσα έχει σπουδάσει στην Ουάσινγκτον, αλλά περνάει τον περισσότερο χρόνο της στην Ιορδανία και συμμετέχει τακτικά σε επίσημες εκδηλώσεις με τους γονείς της.

Ακόμη και από παιδί, η Iman ταξίδευε σε όλο τον κόσμο για δημόσιες υποχρεώσεις. Όταν η Ιμάν ήταν μόλις δέκα ετών, συνόδευσε τη μαμά της Ράνια σε επίσημη επίσκεψη στην Ιαπωνία.

Εκτός από τα φιλανθρωπικά της εγχειρήματα, η Iman είναι γνωστή για το άψογο ενδυματολογικό της γούστο , ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ