Ο Armani στο Παρίσι με το πιο φαντασμαγορικό catwalk - bleu nuit διαφάνειες, παντελόνες, μαύρο, γκρι και μωβ (φωτό & βίντεο)

Η συλλογή ήταν «βουτηγμένη» στα στρας, τις πούλιες και το γκλίτερ

Φαντασμαγορική η επίδειξη μόδας του Giorgio Armani Privé, που παρουσιάστηκε στο Παρίσι, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής.

Ο Ιταλός μόδιστρος, την Τρίτη, καλωσόρισε τους καλεσμένους του, σε ένα μινιμαλιστικό, οικείο σκηνικό.  Η συλλογή του για το  Φθινόπωρο - Χειμώνας 2022/23 ήταν «βουτηγμένη» στα στρας, τις πούλιες και το γκλίτερ.

Ο οίκος μόδας σημειώνει για το fashion show ότι: «εξερευνά τον ρεαλισμό, ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα στο στυλ του Giorgio Armani, πάντα φιλτραρισμένο μέσα από το προσωπικό του όραμα και ερμηνευμένο μέσα από την εκλεπτυσμένη τέχνη, είναι μια συνεχής παρουσία σε μια συλλογή που προκύπτει από την ανάγκη να δοθεί νέος χώρος στη λάμψη και την επιπολαιότητα, προσφέροντας μια απόδραση στα όνειρα και τη δημιουργικότητα.

Φούξια, μωβ, μαύρα και γκρι σύνολα πλημμύρισαν την πασαρέλα του Armani, αν και αυτά που τράβηξαν την προσοχή ήταν σίγουρα τα bleu nuit looks.

Ο Ιταλός σχεδιαστής, του οποίου οι δημιουργίες φοριούνται από βασιλιάδες μέχρι αστέρες του Χόλιγουντ, «έστειλε» στο catwalk μοντέλα με υπέροχες παντελόνες, μαύρα φορέματα από τούλι, κομψά αστραφτερά σακάκια  και διαφανή τοπ με λεπτομέρειες λουλουδιών. Ακόμα παρουσιάστηκαν λάμπερά φορέματα, ιδανικά για μια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. 

 

 

 

 

Στο τέλος του show ο 88χρονος Armani ανέβηκε - όπως σε κάθε του επίδειξη - στην πασαρέλα και χαιρέτησε το κοινό του, ενώ αργότερα φωτογραφήθηκε και με τους λαμπερούς καλεσμένους του.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες σε κείμενο και slider: armani.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ