Καλοκαιρινή απόδραση στο Tesoro Hotel της Λευκάδας - Δωμάτια με υπέροχη θέα που γαληνεύει την ψυχή! (φωτό)

Λευκάδα: Ο απόλυτος προορισμός για καλοκαιρινή απόδραση με το Ι.Χ. σας!

Μπορείτε να πάτε και με... τα πόδια. Με το αυτοκίνητο για την ακρίβεια, περνώντας τη μικρή γέφυρα που την ενώνει με τη Στερεά Ελλάδα. Παρολαυτά, η Λευκάδα είναι το απόλυτο νησί. Η φύση κλασική επτανησιακή, η χλωρίδα και η πανίδα ιδιαίτερη, οι άνθρωποι με δική τους μοναδική κουλτούρα, που διαφοροποιείται έντονα από την αντίστοιχη της απέναντι ηπειρωτικής ακτής. Πράσινο στη στεριά, πράσινο και στη θάλασσα.

Τιρκουάζ νερά που χάρις στα παιχνίδια του κυματισμού με το φως του ήλιου θυμίζουν ακριβά  ρουμπίνια. Καθαρά και διαυγή, ιδανικά για ατέλειωτες απλωτές και βουτιές. Τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε με εξαιρετικό φαγητό, τόσο στα παραθαλάσσια χωριά όσο και στα ορεινά.

Καλοκαίρι στο TESORO HOTEL 3* στη Λευκάδα με το δικό σας Ι.Χ.

Αναχωρήσεις: 1/5 -30/9

2 ημέρες / 1 νύχτα

από79€/ Βραδιά

Στη Νικιάνα της Λευκάδας, εννιά χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του νησιού, σε μια μαγευτική τοποθεσία όπου τα κύματα σκάνε στην αμμουδιά ψιθυρίζοντας αρχαίους θρύλους και στίχους του Βαλαωρίτη και του Σικελιανού, σας καλωσορίζει το ξενοδοχείο Tesoro, μια υπέροχη αφορμή για απόδραση σε απόσταση μόλις τεσσάρων (4) ωρών από την πολύβουη Αθήνα.

Σ’ αυτήν τη χτισμένη από πέτρα και ξύλο ξενοδοχειακή μονάδα, η παράδοση συναντιέται με το μοντέρνο, το μοναδικό ύφος της αρχιτεκτονικής γραμμής εναρμονίζεται ιδανικά με την ομορφιά του τοπίου, η πολυτέλεια συνδυάζεται με την άψογη εξυπηρέτηση, και τα ιδιαίτερα στοιχεία δένουν με τις έννοιες της αναζωογόνησης, της απόλαυσης και της φιλοξενίας. 

Το ξενοδοχείο Tesoro διαθέτει τριάντα πέντε (35) δωμάτια κατανεμημένα σε έξι (6) bungalows, τα δωμάτια διαθέτουν δική τους είσοδο, δικό τους μπαλκόνι ή βεράντα, αμφιθεατρικά γύρω από την κεντρική πισίνα της μονάδας. Πέρα από την υπέροχη θέα που ξεκουράζει το μάτι και γαληνεύει την ψυχή, πέρα από τη διάχυτη αίσθηση της φιλοξενίας και της φιλικής διάθεσης που συνθέτουν ένα ζεστό περιβάλλον, το ξενοδοχείο Tesoro σας παρέχει εξωτερική πισίνα, εστιατόριο, καφετέρια, πλυντήριο, υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου ή γιοτ, ιατρική βοήθεια (σε περίπτωση ανάγκης). Ακόμη, το ξενοδοχείο, σε συνεργασία με spa της πόλης της Λευκάδας, έχει εξασφαλίσει ώρες περιποίησης και χαλάρωσης για τους πελάτες του.

Δείτε αναλυτικά την προσφορά του manesistravel εδώ.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ