Με πουά φόρεμα η Kate Middleton στο Wimbledon - Το φιλί της Δούκισσας στους γονείς της, από το royal box (φωτό & βίντεο)

Μαζί με τον σύζυγό της στο αγαπημένο τους αθλητικό event

Η Kate Middleton επέστρεψε στο αγαπημένο της αθλητικό event, το Wimbledon, μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα William.

Οι δυο τους παρακολούθησαν τον αγώνα μεταξύ του Novak Djokovic και του Jannik Sinner κατά τη διάρκεια των προημιτελικών των ανδρών

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ήταν ντυμένη με ένα γαλάζιο πουά φόρεμα Alessandra Rich, το οποίο είχε φορέσει και τον περασμένο μήνα σε μια από τις εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο. 

Photos: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με γυαλιά ηλίου Finlay and Co, μια τσάντα Mulberry σε λευκό χρώμα και ασπρόμαρα παπούτσια.

Ο William από πλευράς του φορούσε ένα σακάκι σε μπλε-γκρι τόνο, ενά σκουρόχρωμο παντελόνι, γαλάζιο πουκάμισο και γραβάτα.

Τον αγώνα παρακολούθησαν και οι γονείς της Kate, Carole και Michael Middleton. Η σύζυγος του διαδόχου, αν και δεν καθόταν δίπλα τους, δεν περέλειψε να τους στείλει ένα φιλί από την θέση της στο royal box, όπως φαίνεται και σε σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media.

Η οικογένεια της Δούκισσσας λατρεύει το τένις, κάτι που έχουν μεταδώσει και στην κόρη τους, η οποία πηγαίνει κάθε χρόνο στο Wimbledon.

Fan του αθλήματος είναι βέβαια και ο Βρετανός πρίγκιπας.  Μάλιστα το ζευγάρι έχει δικό του γήπεδο στην εξοχική του κατοικία στο Norfolk και συχνά βλέπουν αγώνες τένις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ