Η Elle Macpherson στο Παρίσι με τον γοητευτικό γιο της και την σύντροφό του - Τα outfits μαμάς και «νύφης» (φωτό)

Μαζί στο show του Dior

Η Elle Macpherson βρέθηκε στο show του Dior, που έγινε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι, τη Δευτέρα.

Το supermodel από την Αυστραλία συνοδευόταν από τον γιο της, τον 24χρονο Arpad Flynn Alexander Busson, τον οποίο έχει αποκτήσει από την σχέση της με τον πρώην σύντροφό της Arpad Busson.

Σημειώνεται ότι η 58χρονη, στην οποία έχει δοθεί το παρατσούκλι «The Body» (Το κορμί), έχει ακόμα έναν γιο με τον Γάλλο χρηματοοικονομικό σύμβουλο, τον 19χρονο Aurelius Cy Andrea Busson.  Για την ιστορία το μοντέλο έχει υπάρξει παντρεμένο με τον Gilles Bensimon (1986–1989) και τον Jeffrey Soffer (m. 2013–2017).

Επιστρέφοντας στο Παρίσι και στο show του γαλλικού οίκου μόδας, στην παρέα της Macpherson ήταν και η σύντροφος του γοητευτικού γιου της, η Anna de Ferran.

Σε μια φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει στο Insgaram η Elle, την βλέπουμε να ποζάρει με τον Arpad Flynn, φορώντας ένα υπέροχο μπεζ φόρεμα (φυσικά από τον διάσημο οίκο).

Δείτε όλες τις φωτό πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Όσο για το ζευγάρι, το μοντέλο δεν παρέλειψε να ανεβάσει επίσης φωτογραφίες αλλά και ένα βίντεο με τον 24χρονο και την αγαπημένη του.

Δείτε όλες τις φωτό πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Η νεαρή DJ, ήταν ντυμένη στα μαύρα με ένα κοντό τοπ, μια μίνι φούστα και σορτί πανωφόρι, ενώ είχε ολοκληρώσει το Look με μπαλαρίνες που είχαν φλούο κίτρινα κορδόνια. Ο Flynn από πλευράς του φορούσε ένα μπλε κοστούμι, λευκό πουκάμισο και γυαλιά ηλίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ