Σαν σήμερα παρουσιάστηκε το πρώτο μπικίνι! Το βίντεο της Finos Film με την Μάρθα, την Τζένη, την Αλίκη, την Ζωζώ

Όλα άλλαξαν, όταν το 1957 εμφανίστηκε με μπικίνι η Μπριζίτ Μπαρντό στην ταινία «Και ο Θεός Έπλασε την Γυναίκα»

Στις 5 Ιουλίου του 1946 παρουσιάστηκε το πρώτο σύγχρονο μπικίνι από τον Γάλλο μηχανικό Λουί Ρεάρ, αλλά δεν είχε την αναμενόμενη απήχηση λόγω ταμπού.

Όλα άλλαξαν, όταν το 1957 εμφανίστηκε με μπικίνι η Μπριζίτ Μπαρντό στην ταινία «Και ο Θεός Έπλασε την Γυναίκα», κερδίζοντας και την πιο δύσπιστη!

Η Finos Film λοιπόν τιμά την πρώτη παρουσίαση του πιο διάσημου πλέον γυναικείου μαγιό με ένα βίντεο γεμάτο με μπικίνι, από αγαπημένες μας ελληνικές ταινίες.

 

 

Όπως διαβάζουμε μεταξύβ άλλων και στην σχετική ανάρτηση: «Όταν γιορτάζει το μπικίνι, γιορτάζουν μαζί του και οι πιο κομψές πρωταγωνίστριες του ελληνικού σινεμά!

Η Ζωίτσα, η Μάρθα, η Τζένη, η Αλίκη, η Ελένη, η Μπέτυ, η Νόρα και η Ζωζώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτό το δροσερό αφιέρωμα, που φωνάζει καλοκαίρι!

Βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Κορίτσια για Φίλημα», «Το Δόλωμα», «Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ», «Τζένη Τζένη», «Νύχτα Γάμου», «Το Λεβεντόπαιδο», «Ραντεβού στον Αέρα», «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο», «Οι Εραστές του Ονείρου», «Ο Μάγκας με το Τρίκυκλο» και «Κάτι Κουρασμένα Παληκάρια».
 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ