Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Έγκυος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

«Νιώθουν έτοιμοι να υποδεχτούν ένα μωρό...»

Μια χαρμόσυνη είδηση για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνουν γονείς. 

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, η παρουσιάστρια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «ΟΚ!» άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον ήδη λένε ότι η σχέση τους δεν θα αργήσει να επισημοποιηθεί. «Ο γάμος είναι κάτι που συζητάνε. Δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση, αλλά ο Βασίλης είναι άνθρωπος που προτιμάει να εκφράζεται με ρομαντικές πρωτοβουλίες και όχι με πολλά λόγια».

«Και οι δύο θέλουν πολύ να γίνουν γονείς. Νιώθουν έτοιμοι να υποδεχτούν ένα μωρό, χωρίς όμως να βιάζονται. Αυτά εξάλλου είναι θέλημα Θεού».

«Από τις πρώτες μέρες που αποφάσισαν ότι θέλουν να είναι μαζί, η Κωνσταντίνα μετακόμισε ουσιαστικά στο σπίτι του. Το δικό της διαμέρισμα στη Βούλα δεν το άφησε όμως ποτέ. Πλέον οι μόνοι που μένουν εκεί είναι οι γονείς της και η αδελφή της όταν έρχονται από τη Ρόδο», ανέφερε άτομο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού στο περιοδικό.

Παράλληλα, σε πρόσφατες δηλώσεις της, Κωσταντίνα Σπυροπούλου είχε αναφερθεί στον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τον χρόνο που βλέπονται:  «Ευτυχώς μένω μαζί με τον σύντροφό μου και τον βλέπω».

Στην ερώτηση σχετικά με τα μελλοντικά τους σχέδια η παρουσιάστρια απάντησε: «Πολλά πράγματα σκεφτόμαστε».
Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα, απάντησε χαρακτηριστικά: «Όταν έρθει η στιγμή θα τα πούμε και αυτά. Αυτά δεν συζητιούνται δημόσια».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ