Πριγκίπισσα Leonor της Ισπανίας & Infanta Sofia: Οι κόρες της Λετίσια με καλοκαιρινά φορέματα στην πρώτη δημόσια εμφάνιση χωρίς τους γονείς τους (φωτό)

Απίστευτη εμφάνιση των δύο Royals...

Η Λεονόρ, πριγκίπισσα της Αστούριας, 16 ετών, βγήκε την Κυριακή στην Καταλονία μαζί με τη μικρότερη αδελφή της, την Infanta Sofia, 15 ετών.

Οι δύο κόρες της βασίλισσας Letizia της Ισπανίας επισκέφθηκαν το θέατρο-μουσείο Νταλί στο Figueres της Καταλονίας. Η Λεονόρ και η Σοφία ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις πριν από την απονομή των βραβείων Princess of Girona τη Δευτέρα 4 Ιουλίου στη Βαρκελώνη.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο μουσείο, η πριγκίπισσα και η ινφάντα πραγματοποίησαν συνάντηση με οκτώ νέους που συνδέονται με το Ίδρυμα Πριγκίπισσα της Girona και στη συνέχεια επισκέφθηκαν το μουσείο.

 

 

Είναι η πρώτη φορά που η Λεονόρ επισκέπτεται την επαρχία της Χιρόνα.

Το ταξίδι ήταν εξαιρετικά σημαντικό, διότι εκτός από πριγκίπισσα των Αστουριών, η Λεονόρ φέρει και τον ιστορικό τίτλο της πριγκίπισσας της Χιρόνα.

 

Για την περίσταση, η Leonor φόρεσε ένα υπέροχο λευκό φόρεμα από το Mango, με κόκκινα λουλούδια. 

Η Λεονόρ συνδύασε το φόρεμα με εσπαντρίγιες "Clara by Day Wheat" από την Alohas τα οποία κοστίζουν 100 ευρώ.

Από την άλλη η αδερφή της επέλεξε ένα πολύ εντυπωσιακό μίνι φόρεμα δείχνοντας και πάλι τα λεπτά πόδια της. Η μικρότερη κόρη της βασίλισσας Λετίσια επέλεξε ένα "Eco-friendly Viscose Dress" από την Claudie Pierlot.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ