Σκάνδαλο στο Χόλιγουντ: Παραγωγός έδωσε ναρκωτικά & σκότωσε 2 νεαρές κοπέλες - βρέθηκαν εγκαταλελειμμένες έξω από νοσοκομείο

Ο θάνατός τους κρίθηκε ως ανθρωποκτονία που προκλήθηκε από ναρκωτικά.

Ένας παραγωγός του Χόλιγουντ κατηγορείται για φόνο σχετικά με τους θανάτους από υπερβολική δόση ναρκωτικών ενός μοντέλου και της φίλης της, οι οποίες βρέθηκαν αναίσθητες έξω από διαφορετικά νοσοκομεία στο Λος Άντζελες πέρυσι.

Ο Ντέιβιντ Πιρς, 40 ετών, βρίσκεται στη φυλακή από τον Δεκέμβριο του 2021 με κατηγορίες για βιασμό και την περασμένη εβδομάδα το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας του Λος Άντζελες κατέθεσε νέες κατηγορίες για φόνο εναντίον του σε σχέση με τους θανάτους της 24χρονης Κρίστι Τζάιλς και της 26χρονης Χίλντα Μαρσέλα Καμπράλες-Αρζόλα, ανέφεραν οι Los Angeles Times.

Επιπλέον, ο ηθοποιός Brandt Osborn, 42 ετών, κατηγορήθηκε ως συνεργός στις δολοφονίες των γυναικών. Προς το παρόν είναι ελεύθερος με εγγύηση, αλλά έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του.

Ένας τρίτος άνδρας που είχε αρχικά συλληφθεί για την υπόθεση, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο 47χρονος κινηματογραφιστής Michael Ansbach, δεν κατηγορήθηκε.

Η οικογένεια της Τζάιλς αναπαρήγαγε την είδηση, γράφοντας στα Instagram Stories: "Επιτέλους! Η δικαιοσύνη έρχεται"

 

Ο δικηγόρος του Pearce δήλωσε ότι ο πελάτης του σκοπεύει να δηλώσει αθώος όταν του απαγγελθούν κατηγορίες στις 11 Ιουλίου, σύμφωνα με το nyp.

Οι δύο νέες γυναίκες είχαν πάει σε πάρτι με τον 40χρονο παραγωγό Ντέιβιντ Πιρς. Η 24χρονη Κρίστι Τζάιλς, μοντέλο, εγκαταλήφθηκε αναίσθητη σε πεζοδρόμιο έξω από το Νοσοκομείο της Νότιας Καλιφόρνιας στο Κάλβερ Σίτι στις 13 Νοεμβρίου. Πέθανε λίγο αργότερα από υπερβολική δόση φεντανύλης, κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών ουσιών.

Η φίλη της, η 26χρονη αρχιτέκτονας Χίλντα Καμπράλες-Αρζόλα, εγκαταλήφθηκε έξω από άλλο νοσοκομείο, το Kaiser West του Λος Άντζελες. Παρέμεινε σε κώμα μέχρι που πέθανε στις 24 Νοεμβρίου από πολυοργανική ανεπάρκεια και υπερβολική δόση από κοκαΐνη, MDMA και πιθανώς άλλα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες των Los Angeles Times, σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας έξω από τα νοσοκομεία, έχει αποτυπωθεί η στιγμή που τα χωρίς αισθήσεις σώματα των γυνακών πετάγονται από τρεις μασκοφόρους που οδηγούσαν ένα Toyota Prius χωρίς πινακίδες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ