Ντίνα Κώνστα: Ο καλλιτεχνικός χώρος αποχαιρετά την λατρεμένη ηθοποιό - Οι συγκινητικές αναρτήσεις (φωτό)

«Καλό ταξίδι λατρεμένη Ντίνα...»

Θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό χώρο ύστερα από τον θάνατο της ηθοποού Ντίνας Κώνστα, η οποία έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής. δίνοντας το τελευταίο διάστημα μάχη με την άνοια.

 Με βαθιά συγκίνηση πολλοί συνάδελφοί της που είχαν συνεργαστεί μαζί της, την αποχαιρέτησαν μέσα από τα social media.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έγραψε: «Καλο ταξιδι λατρεμενη Ντινα…Σπουδαια στη ζωη και στη σκηνη!Θα εισαι για παντα στις καρδιες ολης της Ελλαδας..»

 

 

Ο Δημήτρης Μακαλιάς την αποχαιρέτησε γράφοντας: «Αχ βρε γιαγιά…Τα «εγγόνια» σου μαζεμένα όλα σε αποχαιρετούν. Καλό ταξίδι Αγγελίνα μας».

 

 

Ο Κώστας Μακεδόνας έγραψε: «Αντίο Ντίνα μου. Σ´ ευχαριστώ για όσα μου έμαθες και για την αγάπη που μου έδειξες στα πρώτα μου βήματα. Μας χάρισες τόσο όμορφες στιγμές και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Θα σε θυμάμαι πάντα.»

 

 

Η Έλενα Ακρίτα την αποχαιρέτησε γράφοντας: «Αντίο ψυχούλα μου…»

 

 

Η Άννα Χατζησοφιά έγραψε: «Η Ντίνα του θεάτρου, η Ντίνα της τηλεόρασης, η Ντίνα του δράματος, η Ντίνα της κωμωδίας, η Ντίνα της αριστεράς, η Ντίνα του σήματος του Κόκκινου δεν είναι πια εδώ. Κι ενώ γράφω αυτά τα "μελό" σαν να την ακούω να ψιθυρίζει "Τώρα θα σε χαστούκιζα αλλά θα μου χαλάσει το μαλλί".»

 

 

Ο Κωσταντίνος Χριστοφόρου έγραψε: «Καλό ταξίδι Ντίνα Κώνστα! Σ´ευχαριστούμε που ομόρφυνες τη ζωή μας».

 

 

Ο Αλέξης Κωστάλας έγραψε: «ΝΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑ! Η φωτο ειναι απο τοΦεστιβαλ Ερασιτεχνικου θεατρου της Ορεστιαδας οπου συχνα ηταν μελος της κριτικης επιτροπης. Αγαπουσε πολυ την Ορεστιαδα! Τεραστιο ταλεντο, υπεροχη ηθοποιος και ανθρωπος! Το αμιμητο χαμογελο της, η μοναδικη αισθηση χιουμορ που ειχε γεννουσε τη χαρα, ζεσταινε τις καρδιες μας! Καλο σου ταξιδι στη γειτονια των ονειρων, αγαπημενη φιλη!».

 

 

Ο Βασίλης Μπισμπίκης την αποχαιρέτησε με ένα στόρι του στο Instagram, γράφοντας:«Όπως τ' ακούς Νινέτα. Όπως τ΄ακούς. Αυτοοργάνωση, αλληλεγγύη και αναρχία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ