Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Θέματα που αφορούν στην υγεία, στην παιδεία, στο περιβάλλον, αλλά και στο εργασιακό, θα μας προβληματίσουν περισσότερο

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας....

Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στην αναλυτική Παρθένο σχηματίζοντας αρχικά εξάγωνο με τον Ήλιο στον Καρκίνο, βάζοντας μας στη διαδικασία να αναλύουμε τις σκέψεις και τις πράξεις μας ακόμη και τα συναισθήματα μας. Στην πορεία βέβαια αυτό μπορεί να γίνει κουραστικό, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη και θα έχουμε δεύτερες σκέψεις ή ακόμη και αμφιβολίες γι’ αυτά που σκεφτόμαστε.

Θέματα που αφορούν στην υγεία, στην παιδεία, στο περιβάλλον, αλλά και στο εργασιακό, θα μας προβληματίσουν περισσότερο. Είναι μια μέρα για να δουλέψουμε σε πιο εντατικούς ρυθμούς, να οργανώσουμε και να βάλουμε σε τάξη τα πράγματα στο μυαλό μας, στη δουλειά, στο σώμα μας. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σας στις καθημερινές υποχρεώσεις που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί όντως να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, αρκεί να είστε πιο πειθαρχημένοι και πιο αφοσιωμένοι σε όσα έχετε να κάνετε. Φτιάξτε λοιπόν από το ξεκίνημα της ημέρας ένα πλάνο, βάλτε αυτά που είναι προτεραιότητα πάνω-πάνω και φανείτε επιλεκτικοί για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με έμφαση στην επικοινωνία, αρκετές υποχρεώσεις σε πρακτικό επίπεδο, αλλά και με μια νοητική ανησυχία ξεκινά η Δευτέρα, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με τη δουλειά, αλλά και τα οικονομικά σας. Με το τετράγωνο Σελήνης-Αφροδίτης μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι έχουν αντιφατικά συναισθήματα απέναντι σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στην Παρθένο σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας έχει μια εσωστρέφεια η Δευτέρα, ακόμη και αν καταπιέσετε τον εαυτό σας να χαμογελά και να δείχνει χαρούμενος. Για κάποιους από σας μπορεί να είναι μια εσωτερική ανησυχία για κάποια θέματα που αφορούν στην οικογένεια, για άλλους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας απασχολήσει περισσότερο. 

Διαβάστε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ