Η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη: «Νόμιζε ότι φλέρταρα με τον ταξιτζή, μου έδωσε κλωτσιά & με τράβηξε από το μαλλί» (βίντεο)

Όσα είπε  στο «Χαμογέλα και Πάλι»

Την καταγγελία για ξυλοδαρμό της συντρόφου του αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος συνελήφθη και οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελά, ενώ σημειώνεται ότι με την σειρά του προχώρησε σε μήνυση εις βάρος της για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η σύντροφος του μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για τη σχέση της με τον τραγουδιστή.

Όπως αναφέρει βρισκόταν μαζί του καθημερινά και ο ίδιος της φερόταν άσχημα. «Είναι άσχημο να έχουν συμβεί όλα αυτά από έναν άνθρωπο που έχεις αγαπήσει τόσο πολύ» λέει η ίδια.

Κάνει λόγο για υπερβολική ζήλεια από μεριάς του τραγουδιστή. Στη συνέχεια περιγράφει το περιστατικό λίγο πριν τον φερόμενο ξυλοδαρμό της.

 

 

«Ήμασταν έξω από τον χώρο με τα τυχερά παιχνίδια εκείνος μπαίνει και εγώ κάθομαι στο αυτοκίνητό του. Ήμουν δύο ώρες απ’ έξω και τον περίμενα γιατί ήμασταν ήδη τσακωμένοι. Όταν εκείνος μπήκε στο μαγαζί, εγώ βγήκα από το αμάξι για να μιλήσω γιατί μου είχε μαγνητοφωνάκια παντού, με παρακολουθούσε».

Δείτε επίσης: Σύλληψη Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό: Η κατάθεση της συντρόφου του - της έκανε μήνυση και αυτός - Τι απαντά ο δικηγόρος του (βίντεο)

Αναφέρει πως την είδε να μιλάει και βγήκε εξαγριωμένος έξω, άρχισε να τη βρίζει και να την χτυπά.

«Μου έδωσε μια κλωτσιά και με έπιασε από το μαλλί γιατί πίστευε ότι φλέρταρα με τον ταξιτζή που ήταν απ’ έξω από το μαγαζί» συμπληρώνει. Στη συνέχεια, μπήκαν μαζί στο αυτοκίνητο, όπου ο τραγουδιστής συνέχισε να τη βρίζει και έπειτα όταν επέστρεψαν σπίτι του, εκείνη μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε.

 Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της

Ο δικηγόρος της συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη, Απόστολος Λύτρας, μίλησε επίσης στο «Χαμογέλα και Πάλι» για τον καταγγελλόμενο ξυλοδαρμό της από τον γνωστό τραγουδιστή.

«Ήρθα με την καταγγέλλουσα χθες πρώτη φορά σε επαφή και ξέρω ότι υπάρχει ένα βίντεο που έχει καταγράψει τί έχει συμβεί. Σε τέτοιες περιπτώσεις λέμε συνέχεια ότι μία γυναίκα, δήθεν την βίασαν, δήθεν την χτύπησαν δήθεν το ένα ή το άλλο, αυτά είναι ντροπή και κάποια στιγμή περνάμε τα όρια. Υπήρχαν και άλλα περιστατικά βίας στο παρελθόν, δεν είναι το πρώτο και υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία και γι’αυτά. Έχω φωτογραφία της κυρίας ότι είναι πάρα πολύ χτυπημένη. Προς το παρόν δεν έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή», ανέφερε αρχικά ο κ. Λύτρας.

«Ποιό είναι το θέμα; Ότι πρέπει να μπούμε σε μία λογική ότι μία γυναίκα χτυπήθηκε μόνη της και πήγε και το κατήγγειλε; Για ποιόν λόγο να το κάνει; Έχει μάρτυρες και το βίντεο που αποδεικνύει τί συνέβη. Η μήνυση είναι ψευδέστατη, δεν υπάρχει έγκλημα, δεν του πήρε ποτέ χρήματα η κυρία του Θέμη Αδαμαντιδη. Η κυρία είναι σπίτι της δεν κρύβεται για να αποφύγει το αυτόφωρο, δεν την έχει αναζητήσει κάποιος», πρόσθεσε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής έχει μάρτυρα έναν αστυνομικό, ο οποίος αρνείται ότι ύπάρξει τέτοιο περιστατικό.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του Θέμη Αδαμαντίδη  Αλέξης Κούγιας

«Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τον κ. Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις. Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή.

Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του κου Θέμη Αδαμαντίδη.

Λόγω της απουσίας του κ. Κούγια, στο πλευρό του κ. Αδαμαντίδη βρίσκονται δύο συνεργάτες του γραφείου μας και προσπαθούμε, ώστε με τη συνδρομή του κου Εισαγγελέα υπηρεσίας να αφεθεί ελεύθερος, για να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη συναυλία, τα εισιτήρια της οποίας έχουν εξαντληθεί».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ