Πρίγκιπας Αλβέρτος & Σαρλίν γιορτάζουν 11 χρόνια γάμου: Χέρι-χέρι το royal ζεύγος - To Armani νυφικό της πριγκίπισσας (φωτό & βίντεο)

 Η 44χρονη ποζάρει χέρι, χέρι με τον άντρας της, στους κήπους του παλατιού

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν γιορτάζουν την 11η επέτειο του γάμου τους και με την αφορμή αυτή δόθηκε στη δημοσιότητα ένα νέο πορτραίτο του ζεύγους.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη χρονιά ο μονάρχης του Μονακό και η σύζυγός του δεν κατάφεραν να περάσουν μαζί την σημαντική αυτή ημέρα, αφού η πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης είχε περάσει μια περιπέτεια με την υγεία της (λοίμωξη ΩΡΛ), η οποία την ανάγκασε να μείνει στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική, περισσότερο από όσο υπολόγιζε, ενώ όταν επέστρεψε στο πριγκιπάτο έφυγε αμέσως για την Ελβετία, όπου νοσηλεύτηκε λίγο καιρό σε κλινική ψυχικής υγείας.

Photo: Instagram

Ωστόσο φέτος οι γονείς του διαδόχου πρίγκιπα Ζακ και της πριγκίπισσας Γκαμπριέλα γιόρτασαν μαζί με τα 7χρονα, δίδυμα παιδιά τους. 

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε η πριγκιπική οικογένεια βλέπουμε την Σαρλίν να φορά ένα μακρύ γαλαζοπράσινο φόρεμα. Η 44χρονη ποζάρει χέρι, χέρι με τον άντρας της, στους κήπους του παλατιού.

Ο 64χρονος γιος της Γκρέις Κέλι παντρεύτηκαν την 1η Ιουλίου 2011 σε μια παραμυθένια τελετή. Ήταν ο πρωτος βασιλικός γάμος που είχε γίνει στο Μονακό μετά από 55 χρόνια, σύμφωνα με το People και οι εορτασμοί κράτησαν 4 ημέρες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

Ο προηγούμενος ήταν εκείνος του πατέρα του Αλβέρτου, πρίγκιπα Ρενιέ και της πριγκίπισσας - star, μητέρας του ο οποίος έγινε το 1956 και είχε χαρακτηριστεί ώς ο «γάμος του αιώνα».

Η Σαρλίν ήταν άκρως εντυπωσιακή όταν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον 64χρονο σήμερα royal. Ειδικότερα είχε φορέσει ένα κομφό νυφικό Giorgio Amrani ενώ το κεφάλι της στόλιζε ένα μακρύ πέπλο το οποίο ήταν πάνω από 20 μέτρα (20.1168 για την ακρίβεια!).

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ