Σοφία Χατζηπαντελή: Δείτε την νέα κριτή του GNTM να ποζάρει ολόγυμνη - Άφωνοι Βίκυ Καγιά και & Γιώργος Καράβας

Είναι υποστηρίκτρια του body positive κινήματος #unibrow.

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι η νέα κριτής του GNTM.

Το top model δεν δίνει σημασία στην γνώμη των άλλων για την εμφάνισή της και προσπαθεί να εμπνεύσει τους 469 xχιλιάδες Followers της  στο instagram, να κάνουν ότι θέλουν με το σώμα τους και το πρόσωπό τους.

 

 

 

 

Δείτε επίσης: Σοφία Χατζηπαντελή: η Ελληνοκύπρια που κάνει καριέρα μοντέλου χάρη στα εκκεντρικά φρύδια της

Τα υπερμεγέθη φρύδια της 25χρονης, συχνά γίνονται αντικείμενο έντονων αρνητικών κριτικών, εκείνη όμως δηλώνει:

«Δεν το κάνω για να δείξω στους ανθρώπους τα φρύδια μου, το κάνω περισσότερο για να δείξω στους ανθρώπους πως μπορούν να ζήσουν τη ζωή τους σύμφωνα με τις επιλογές τους. Προσωπικά θεωρώ ΄πως το πρόσωπο μου δείχνει καλύτερο έτσι.

 

 

 

 

 

 

Κάποιοι διαφωνούν και είναι απόλυτα σεβαστό. Δεν επιδιώκω να πείσω κανέναν να ακολουθήσει κάποιο είδος μόδας, απλά λέω αν μου αρέσει αυτό, άφησε με να με να μου αρέσει. »

 

 

 

Η Σοφία Χατζηπαντέλη είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και μέσα από τις δημοσιεύσεις της στο Instagram κρατά ενημερωμένους τους διαδικτυακούς της φίλους. 

Μάλιστα το βράδυ της Τετάρτης, η ίδια δημοσίευσε μια πολύ καυτή της πόζα στο Instagram. 

 

 

«Ο ενδυματολογικός κώδικας ήταν business casual» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Σοφία Χατζηπαντελή όπου τη βλέπουμε να ποζάρει ολόγυμνη. Omg (oh my god) ήταν στο σχόλιο της Βίκυς Καγιά ενώ και ο Γιώργος Καράβας έσπευσε να σχολιάσει βάζοντας κόκκινες καρδιές.

Το Who is Who της

Η Σοφία Χατζηπαντελή γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1997 στην Κύπρο όπου και μεγάλωσε και η ηλικία της είναι 25 ετών. Αργότερα μετακόμισε στις ΗΠΑ μαζί με τον πατέρα της και τον αδερφό της.

Η καταγωγή της είναι μεικτή, με Ελληνοκύπριο πατέρα και Βρετανίδα μητέρα.

 

 

 

 

 

 

Οι σπουδές της στο μάρκετινγκ έγιναν στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ

Τότε έγινε και η πρώτη της επαφή με το μόντελινγκ, ξεκινώντας να φωτογραφίζεται για πασίγνωστα brand όπως το Guess Jeans.

 

 

Η Σοφία Χατζηπαντελή έγινε κυρίως γνωστή ως “το μοντέλο με το ενιαίο φρύδι”, λόγω του ότι έχει ένα ενιαίο φρύδι που το έχει βαφτίσει “Βερόνικα”. Στο παρελθόν έχει δηλώσει πως είχε δεχθεί απειλές για την εμφάνιση της ενώ δημιούργησε και το κίνημα #unibrowmovement.

Έχει εμφανιστεί σε πάνω από 50 εξώφυλλα περιοδικού όπως των περιοδικών VogueElleHarpers BazaarNew York Times και Vanity Fair. Είναι μέλος των πρακτορείων Premier Model Management και MUSE NYC

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ