Σαλαμίνα: Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από την φονική επίθεση σε διασώστη του ΕΚΑΒ - «Λεπτή γραμμή μεταξύ ζωής και θανάτου»

«Η γραμμή μεταξύ του είμαι όρθιος ζωντανός και του έχασα την ζωή μου είναι πολύ λεπτή...»

Σοκάρουν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ένας διασώστης του ΕΚΑΒ από τη Σαλαμίνα, ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού  στις 15 Μαΐου, δεχόμενος δολοφονική επίθεση από ασθενή που κλήθηκε να μεταφέρει στο νοσοκομείο. 

Με ανάρτηση που δημοσίευσε στο Facebook ο 42χρονος αναφέρει χαρακτηριστικά πως ζει από θαύμα καθώς δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι αλλά και στο υπόλοιπο σώμα, όπως φαίνονται και στις φωτογραφίες. Στην ανάρτησή του γράφει:

Facebook/Fountas Panagiotis

 

Ο άλλος πάει για ποτό και δεν γυρνάει ποτέ στην οικογένεια του.
Κάταγμα κρανίου στο πλάι του κεφαλιού, θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, κυρίως στη δεξιά πλευρά και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα.
Και έτσι απλά εφυγεεεεε.
Εγώ πήγα για βάρδια να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο και από θαύμα ζούμε από θαύμα δεν έχω τις αναλογες κακώσεις.Μας χρέωσε με πολλαπλά κατάγματα με ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΊΟ με σπασμένα δόντια και αμέτρητο πόνο στην ψυχή.Δηλαδη ευτυχώς μετά τόσο ξύλο στο κεφάλι ευτυχώς δεν μας άφησε εγκεφάλικα νεκρούς.
ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ  ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!!

Facebook/Fountas Panagiotis

Αλλιώς μετά από λίγο καιρό όλα ξεχνιούνται!!!!
Συγνώμη για τις φωτό απλά για να μην ξεχνιόμαστε!!!
ΥΓ: η γραμμή μεταξύ του είμαι όρθιος ζωντανός και του έχασα τη ζωή μου η με έχει άφησε εγκεφάλικα νεκρο ειναι πολύ λεπτή .αυτό μην το ξεχάσει κανεις ΠΟΤΕ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΚΑΒ, το απόγευμα της Κυριακής 15 Μαΐου κλήθηκε ασθενοφόρο για να παραλάβει κάποιον που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και κατά τη διάρκεια παροχής πρώτων βοηθειών από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, κάποιος από τους παρευρισκόμενους τους επιτέθηκε σπάζοντάς του τα χέρια.  

Η δολοφονική επίθεση προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό ενός διασώστη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Αττικόν και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Facebook/Fountas Panagiotis

 

Το Σωματείο κινήθηκε νομικά εναντίον του δράστη ο όποιος θα μεταφερθεί στα Δικαστήρια Πειραιά.

Το Σωματείο αναφέρεται επίσης σε συνεχιζόμενες επιθέσεις, προπηλακισμούς και απειλές και ζητά από τη πολιτεία να λάβει τα αναγκαία άμεσα μέτρα για την προστασία της ασφάλειάς των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ και για το λόγο αυτό εξήγγειλε στάση εργασίας. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ