Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Σπύρος Σούλης: Οργάνωση μπάνιου χωρίς συρτάρια, ντουλάπια & μερεμέτια (φωτό)

Αν το μπάνιο σας είναι μικρό και δεν έχει συρτάρια και ντουλάπια, ίσως σκέφτεστε ότι είναι δύσκολο να το οργανώσετε. Υπάρχουν τρόποι να ξεκλέψετε χώρο και να βάλετε το μπάνιο σας τάξη.

Αν το μπάνιο σας είναι μικρό και δεν έχει συρτάρια και ντουλάπια, ίσως σκέφτεστε ότι είναι δύσκολο να το οργανώσετε. Ωστόσο, μην χάνετε την ελπίδα σας. Όσο κι αν φαίνεται δύσκολο, υπάρχουν τρόποι να ξεκλέψετε χώρο και να βάλετε το μπάνιο σας τάξη. Δείτε πώς!

Χρησιμοποιήστε την πόρτα


Χρησιμοποιήστε μια κρεμαστή παπουτσοθήκη ή ειδική υφασμάτινη θήκη και κρεμάστε την πίσω από την πόρτα του μπάνιου για να εκμεταλλευτείτε τον κάθετο χώρο. Βάλτε στις θήκες οτιδήποτε θέλετε να αποθηκεύσετε: από καλλυντικά μέχρι απορρυπαντικά!
 

Εκμεταλλευτείτε τον χώρο πάνω από την τουαλέτα

Ο χώρος πάνω από την τουαλέτα μένει συνήθως κενός. Εσείς, μπορείτε να προσθέσετε κάποιο αποθηκευτικό μέσο, όπως για παράδειγμα ένα καλάθι ή να σημιουργήσετε μια κατασκευή που θα σας παρέχει αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους.

Βάλτε τάξη στον πάγκο

 Αν έχετε πάγκο στο μπάνιο σας, εκμεταλλευτείτε τον χρησιμοποιώντας διάφορα αποθηκευτικά μέσα. Καλάθια, εταζιέρες και κουτιά μπορούν να σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε πολλά πράγματα σε λίγο χώρο. Στο εμπόριο υπάρχουν πολύ πρωτότυπα αποθηκευτικά μέσα που θα σας βοηθήσουν στην οργάνωση, αλλά θα ομορφύνουν και το μπάνιο σας.

Χρησιμοποιήστε μαγνητικό πίνακα

 Ο μαγνητικός πίνακας είναι ένας έξυπνος τρόπος να βάλετε τάξη στο μπάνιο σας. Εκεί μπορείτε να αποθηκεύσετε κοσμήματα, όπως πχ σκουλαρίκια, τσιμπιδάκια και άλλα μεταλλικά αντικείμενα. Κρεμάστε τον πίνακα στον τοίχο ή ακουμπήστε τον σε έναν πάγκο.

 

Βάλτε ένα ραφάκι στον νιπτήρα

 Ένα μικρό ραφάκι πάνω από τον νιπτήρας σας, θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε κάθε εκατοστό και να κερδίσετε χώρο. Εκεί μπορείτε να ακουμπάτε το σαπούνι, τα ξυραφάκια ή άλλα μικροαντικείμενα τα οποία δεν έχουν τον χώρο τους.

Φτιάξτε χώρο πίσω από την κουρτίνα του μπάνιου

 Μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά πράγματα μέσα στο ντους, προσθέτοντας μια μπάρα κουρτίνας στον τοίχο. Εκεί μπορείτε να κρεμάσετε καλάθια ή μεμονωμένα αντικείμενα με γάντζους.

 

Χρησιμοποιήστε ένα τρόλεϊ


 Αν έχετε χώρο στο πάτωμα, χρησιμοποιήστε ένα τρόλεϊ για να κερδίσετε κατακόρυφο χώρο, όπως αναφέρει ο Σπύρος Σούλης στο spirossoulis.com. Θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε πολλά αντικείμενα και επίσης μπορείτε να το μετακινείτε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

 

Photo via spirossoulis.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ