Συγκινεί η Δανάη Μπάρκα για τη γιαγιά της: Ο άνθρωπος που στα 17 έφυγε για την Αφρική, μεγάλωσε 10 εγγόνια - Σε ευχαριστώ που με μαθαίνεις τι θα πει αγάπη

Η αγαπημένης της γιαγιά Τούλα, έχει γενέθλια! 

Συγκίνηση προκαλεί η Δανάη Μπάρκα με την ανάρτηση που έκανε στα κοινωνικά δίκτυα με αφορμή τα γενέθλια της αγαπημένης της γιαγιάς.

Έτσι η ηθοποιός και παρουσιάστρια αποφάαισε να γράψει ένα κείμενο για χάρη της και να της δείξει πόσο την αγαπά και την σέβεται.


Να σημειώσουμε πως η ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές για την γιαγιά της και έχει παραδεχτεί πως της έχει  μεγάλη αδυναμία

Τι έγραψε η Δανάη Μπάρκα

''Σήμερα γιορτάζουμε τα γενέθλια της. Σήμερα γιορτάζει ο ανθρωπος που το σπιτι του ήταν-και παραμένει- ανοιχτό για όλο τον κόσμο 24 ώρες το 24ωρο. Γιορτάζει ο άνθρωπος που στα 17 έφυγε για την Αφρική χωρίς να ξέρει την γλώσσα και κανέναν εκεί,και κατάφερε να μεγαλώσει την οικογένεια της και να βοηθήσει κι άλλες τόσες οικογενειες να τα καταφέρουν.

Ο ανθρωπος που μεγάλωσε 10 εγγόνια και μαγείρευε για 20 άτομα κάθε μέρα με όλη της την καρδιά κι άφηνε απ έξω πάντα φαΐ για όλους και για κάθε ζωάκι της γειτονιάς.

Γιορτάζει ο άνθρωπος που έχει αντέξει όσα κανείς άλλος δεν θα άντεχε και το χαμόγελο της δεν σβήνει ποτέ. Γιορτάζει η γιαγιά μου που την ευχή της την στέλνει σε κάθε άνθρωπο και η αγκαλιά της είναι εκεί για όλους. Γιορτάζει η αγάπη μου που όταν ακούει κάποιον να μιλάει άσχημα για εμένα με παίρνει κλαίγοντας και μου λέει «καλα Δαναη μου,οικογένεια δεν έχουν να τους πουν ότι δεν πρέπει να προσβάλλουμε κανέναν; Κρίμα παιδι μου» κι όταν της λέω «Ε γιαγιά,κι αυτό δουλειά είναι.

 

 

Καμία φορά γίνεται επίτηδες» απαντάει «Πωπω Παναγία μου,να μην αξιώσει κανέναν ο Θεος να πληρώνεται για να κακολογεί άλλους ανθρώπους. Η κακιά γυρνάει εκεί που ξεκινάει.Η ζωή μας πρέπει να είναι γεμάτη ευγένεια και καλοσύνη».

Γιορτάζει αυτή η γυναίκα που οποίος δεν έχει γιαγιά η παππού τον αναγκάζει να την αποκαλεί «γιαγιά» και να πηγαίνει να τρώει σπιτι της για να νιώθει θαλπωρή.

Η γιαγιά μου,η πιο ομορφη αγκαλιά σε όλο τον πλανήτη. Που αγαπάει τους πάντες,που φροντίζει για όλους,που αγχώνεται για τα παιδιά σ όλο τον κόσμο,που κλαίει με το παραμικρό,που βγαίνει στην πλατεία τα απογεύματα και γίνεται πάρτυ,η γιαγιά μου που την βλέπεις κι ανοίγει η ψυχή σου.

Γιαγιά,το σ αγαπάω είναι τοσο μικρό για να περιγράψει αυτά που νιώθω για σένα που αλήθεια θα σε αδικήσω αν στο πω.

Γιαγιά μου,αν η αγάπη είχε εικόνα,για μένα θα ήσουν εσυ. Σ ευχαριστώ που υπήρξες,υπάρχεις και παρακαλάω να υπάρχει να μεγαλώσεις και τα δικά μου παιδιά να μάθουν τι σημαίνει νοιαξιμο και ξεγνοιασια. 
Χρόνια πολλά

Σ ευχαριστώ που με μαθαίνεις τι θα πει αγάπη κάθε μέρα''

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ