Σεπόλια - Χόλιγουντ, με ένα εισιτήριο: Η πρεμιέρα στην γειτονιά του Greek Freak με το «Rise: Η ιστορία των Αντετοκούνμπο» (φωτό & βίντεο)

Ο κόσμος τους αποθέωσε!

Αποθεωτική υποδοχή στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την οικογένεια του στα Σεπάλια εν όψει της ταινίας «Rise» (ελλ. Άνοδος: Η ιστορία των Αντετοκούνμπο), που αφηγείται την ιστορία τους από την Νιγηρία στην Ελλάδα και κατόπιν στο NBA.

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, Γιάννης, Κώστας, Θανάσης και Αλέξης, μαζί με την μητέρα τους Βερόνικα, βρέθηκαν στην παλιά τους γειτονιά για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ταινίας της Disney.

Στο γήπεδο Τρίτωνα ήταν ακόμα μπασκετμπολίστες διεθνούς κύρους, συμπαίκτες του Greek Freek και των αδελφών του, καθώς και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Μια στιγμή που ξεχώρησε ήταν ωστόσο όταν ο Φράνσις Αντετοκούνμπο, τραγούδησε τρία κομμάτια που ακούγονται στην ταινία. Ο μεγάλος αδελφός της οικογένειας, ο οποίος είχε μείνει στη Νιγηρία όταν οι γονείς τους μετακόμισαν στην Ελλάδα, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος.

 

 

 

Μιλώντας  στο Entertainment Tonight για την ταινία ο «Greek Freak» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων:  «Ελπίζω να είναι περήφανος για ό,τι έχουμε πετύχει και το ποιοι έχουμε γίνει ως άνθρωποι, μέσα και έξω από τα παρκέ. Πιστεύω πως και ο ίδιος θα ήταν περήφανος για την ταινία και πώς παρουσιάζεται ο ίδιος σε αυτήν. Τα δύο παιδιά μου είναι τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ζωής μου.

Δείτε επίσης: Ο Γιάννης, ο Θανάσης, ο Κώστας, ο Αλέξης & η μαμά Βερόνικα μιλούν για τη νέα ταινία «Rise: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο» (βίντεο)

Αγαπώ τους γιους μου μέχρι θανάτου, θα έκανα τα πάντα γι’ αυτούς, όπως και ο πατέρας μου θα έκανε για μένα. Ελπίζω να του μοιάσω και να γίνω ως πατέρας τόσο στοργικός όσο ήταν και εκείνος μαζί μου».

Σημειώνεται ότι το  «Rise» προβάλλεται από τις 24 Ιουνίου στην πλατφόρμα Disney+ και στον ρόλο του  Γιάννη Αντετοκούμπο βλέπουμε τον Ούκε Αγκάντα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ