Ο Γιώργος Παπαδάκης "εκ βαθέων" στον Αρναούτογλου: «Έτσι ξεκίνησα, δεν θα φύγω ποτέ από τον ΑΝΤ1» (βίντεο)

«Δεν πρόκεται να φύγω από τον ΑΝΤ1...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 28/6, ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης.

Μεταξύ άλλων, ο "βετεράνος" της πρωινής ζώνης ενημέρωσης, αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία και εξέλιξη στην ελληνική τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια.

 

 

Αναφορικά με την εξέλιξή του στην τηλεόραση τόνισε ότι: «Για ένα πράγμα είμαι περήφανος, που δημιούργησα την πρωινή ζώνη εκπομπών όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται. Δημιουργήθηκαν πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας. Αυτή είναι η περιουσία μου, αυτή είναι η κληρονομιά μου», αποκαλύπτοντας ότι, «Στην τηλεόραση έκανα μαραθώνιο, τώρα αποφάσισα να αλλάξω αγώνισμα και κάνω σκυταλοδρομία».

 

 

Θέλοντας να εξηγήσει την παραπάνω φράση, τόνισε, «Μέσα στην επόμενη χρονιά θα δώσω τη σκυτάλη του ''Καλημέρα Ελλάδα''. Θα παραμείνω στην εκπομπή και θα έχω τον συντονισμό».

 

 

Αναφορικά με το μέλλον του στον ΑΝΤ1, δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Δεν πρόκειται να φύγω από τον ΑΝΤ1. Δεν θεωρώ πως ανανέωσα».

Τέλος, σε ερώτηση αν σκέφτηκε ποτέ να φύγει από το κανάλι, τόνισε, «Υπήρξαν φορές που σκέφτηκα να φύγω αλλά δεν το έκανα. Μου είχαν γίνει δελεαστικές προτάσεις από άλλα κανάλια με πολύ περισσότερα χρήματα. Κάποτε με κάρφωσε η ιδιαιτέρα της Βουγιουκλάκη όταν έκανα ραντεβού με άλλον ιδιοκτήτη καναλιού και στον ΑΝΤ1 το ήξεραν ήδη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ