Βίντεο η απίστευτη στιγμή που μωρό ενός έτους πέφτει από μπαλκόνι και… «προσγειώνεται» στην πλάτη περαστικού

Το νήπιο «είχε άγιο»

Τον γύρο του κόσμου κάνει βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που κατέγραψε την απίστευτη στιγμή που ένα νήπιο ενός έτος πέφτει από μπαλκόνι  και «προσγειώνεται» στην πλάτη περαστικού!

Το περιστατικό σημειώθηκε στη συνοικία Haci Ilyas, στην πόλη Amasya της βόρειας Τουρκίας με τον Ruhi Asci να δηλώνει μεταξύ άλλων: 

«Ένιωσα έναν πόνο σαν να με χτύπησε κάποιος ανάμεσα στους ώμους και το πρώτο που σκέφτηκα ήταν πως έπεσε από το μπαλκόνι κάποια γλάστρα και με βρήκε εκεί. Είπα μέσα μου ευτυχώς που δεν την έφαγα στο κεφάλι, και γύρισα να δω τι ήταν».

Όπως θα δείτε και στα πλάνα ο Asci στέκεται στο ποζεδρόμιο και κοιτά εκείνη την ώρα κάτι σε μια βιτρίνα, όταν το μωρό πέφτει στην πλάτη του και στη συνέχεια στο έδαφος.

Σύμφωνα με το nypost.com το όνομα του μικρού είναι Khatira Amiri. Το παιδάκι φέρεται να έπαιζε στο μπαλκόνι διαμερίσματος του πρώτου ορόφου και να «γλύστρισε» μέσα από τα κάγκελα.

«Κύλησε από την πλάτη μου και χτήπησε στο έδαφος» είπε στο Newsflash ο Ruhi Asci ο οποίος κατευθείαν σήκωσε το παιδί από το πεζοδρόμιο, καθώς περαστικοί άρχιζαν να μαζεύονται γύρω τους για να δουν αν είναι καλά το μωρό.

Λίγο αίμα βγήκε από το στοματάκι του Amiri με τον Asci να προσθέτει ότι  στη συνέχεια έφτασε ασθενοφόρα και μετέφερε εσπευσμένα τον μικρό  στο νοσοκομείο, μαζί με τη μητέρα του.

Ευτυχώς το παιδί είναι καλά στην υγεία του, αφού «είχε άγιο» όταν προσγειώθηκε στην πλάτη του περαστικού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ