Θεσσαλονίκη: ''Πονεμένοι άνθρωποι'' - Τι είπε θείος του 50χρονου για το οικογενειακό δράμα (βίντεο)

Το δράμα της οικογένειας.... 

Ένα οικογενειακό δράμα κρύβεται πίσω από την τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν γιος και μητέρα αποφάσισαν να δέσουν τα σώματά τους με σχοινιά, να φορέσουν χειροπέδες στα χέρια τους και να τις περάσουν από το τιμόνι του αυτοκινήτου και στη συνέχεια να πέσουν με το μαύρο όχημα στον βυθό του αλιευτικού λιμένα Νέων Επιβατών.

Δεμένοι με χειροπέδες μεταξύ τους και από το τιμόνι

Οπως μετέδωσε το thestival.gr, η 72χρονη και ο 50χρονος ήταν δεμένοι με χειροπέδες μεταξύ τους, ενώ είχαν δεθεί και με χειροπέδες από το τιμόνι του αυτοκινήτου.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά φαίνεται πως είχαν δέσει επάνω τους σακιά με άμμο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι σοροί των δύο ατόμων δεν φέρουν ίχνη πάλης.

Η δραματική ιστορία πίσω από την αυτοκτονία μητέρας και γιου στους Ν. Επιβάτες

Μία δραματική ιστορία κρύβεται πίσω από τον θάνατο τους. 

Σήμερα ο επίλογος μιας οικογενειακής τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, πριν από δύο χρόνια ο αδερφός του 50χρονου και γιος της γυναίκας είχε δώσει τέλος στη ζωή του. Σε σύντομο χρονικό διάστημα από το τραγικό συμβάν, ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή, μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί στην οικογένειά του.

Σήμερα όπως όλα δείχνουν μητέρα και γιος αποφάσισαν να γράψουν τον επίλογο της οικογενειακής αυτής τραγωδίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι σοροί των δύο ατόμων δεν φέρουν ίχνη πάλης.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 15:00, στους Νέους Επιβάτες. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο ενώ κινούνταν στον παραλιακό δρόμο, σταμάτησε για λίγο και στη συνέχεια ο οδηγός πάτησε γκάζι και έριξε το αυτοκίνητο στη θάλασσα.

Στελέχη του Λιμενικού, της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο, έστησαν επιχείρηση απεγκλωβισμού των ατόμων και ανάσυρσης του αυτοκινήτου από τον βυθό της θάλασσας.

 

 

«Ήταν πονεμένοι άνθρωποι και οι δύο», λέει ο θείος του 50χρονου

Από την πλευρά του ο θείος του 50χρονου επεσήμανε πως στάθηκε στο πλευρό της 72χρονης και του 50χρονου ώστε να ξεπεράσουν ψυχολογικά τον χαμό των δικών τους ανθρώπων, όμως ποτέ δεν πίστεψε ότι θα έφταναν στο σημείο να βάλουν τέλος στην ίδια τους τη ζωή και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο. «Είναι πολύ δύσκολο για όλους μας καθώς χάθηκε ολόκληρη η οικογένεια μέσα σε ενάμιση χρόνο.

Δεν ήταν καλά ψυχολογικά, ούτε η μητέρα ούτε ο γιος. Προσπαθούσα να τους βοηθήσω όπως μπορούσα. Τελευταία φορά τους είδα το Σάββατο αλλά δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που θα ακολουθούσε», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ThessToday και πρόσθεσε ότι «δυστυχώς η μητέρα είχε αναφέρει αρκετές φορές ότι θα ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της. Είχαν νοσηλευτεί και οι δύο σε ιδρύματα πριν από λίγο καιρό. Λυπάμαι πολύ για ό,τι έγινε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ