Ραφήνα: Συγκλονίζει η μητέρα του 42χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου σε μπαρ - «Να μην κλάψει άλλη μάνα σαν εμένα» (βίντεο)

«Ευτυχώς δεν πήγε και ο μικρός, αν είχε πάει και ο μικρός, θα θρηνούσα δύο παιδιά σήμερα»

Συγκλονίζει η μητέρα του 42χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, μετά από καυγά σε μπαρ στη Ραφήνα.

«Μου έφαγαν το παιδί μου, μου κατέστρεψαν τη ζωή. Είχαμε ένα σωρό προβλήματα στο σπίτι, θέμα υγείας και μου έδιναν κουράγιο τα παιδιά μου.

Ευτυχώς δεν πήγε και ο μικρός, αν είχε πάει και ο μικρός, θα θρηνούσα δύο παιδιά σήμερα» είπε με δάκρυα στα μάτια, μιλώντας στην κάμερα του Star και της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η γυναίκα ξέσπασε σημειώνοντας ακόμα: «Να δικαστούν ισόβια, να μην βγουν ποτέ, ποτέ! Να μην κλάψει άλλη μάνα σαν εμένα, εμένα το σπίτι μου μου το κλείσανε. Αυτοί σε 2 χρόνια θα βγούνε, εμένα το παιδί μου θα μπει στο χώμα, η μάνα τους θα τους έχει».

 

 

Κια συμπλήρωσε για τον γιο της ότι «ήταν κάθε μέρα δουλειά και σπίτι. Με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε ‘που είσαι μανούλα μου, έρχομαι λεβέντη μου’. Η ζωή μου όλη ήταν αυτά τα παιδιά, ζούσα για τα παιδιά μου».

Σημειώνεται ότι ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη  σε βάρος των δύο συλληφθέντων για τον ξυλοδαρμό. Τους απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ