Οι αδερφές Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ αγνώριστες - Ξύρισαν τα μαλλιά τους για την πασαρέλα του Marc Jacobs (φωτό)

Δείτε την τεράστια αλλαγή στα μαλλιά τους..,.

Η Bella και η Gigi Hadid είχαν όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους καθώς φορούσαν προσθετικά μισοξυρισμένα extensions κατά τη διάρκεια της πρόβας για το σόου του Marc Jacobs για το φθινόπωρο 2022. 

Η Bella, 25 ετών, έμοιαζε σχεδόν αγνώριστη με το ξυρισμένο μαλλί και τις αφέλειες, καθώς κατέβηκε στην πασαρέλα με μια απλή λευκή ρόμπα μπάνιου πριν από το σόου, το οποίο πραγματοποιήθηκε μέσα στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella ? (@bellahadid)

 

 

 

Εν τω μεταξύ, η αδελφή της Gigi, 27 ετών, την ακολούθησε με το ίδιο χτένισμα. Αργότερα η Gigi εθεάθη να βγαίνει στην πασαρέλα κατά τη διάρκεια του σόου με ένα oversized φωτεινό ροζ πουλόβερ, γκρι φούστα και εξαιρετικά ψηλές λευκές μπότες. 

Η Bella εμφανίστηκε στην πασαρέλα με ένα δραματικό μαύρο φόρεμα από βινύλιο και λευκά γάντια που έφταναν ως τους ώμους της, όπως αναφέρει η Daily Mail.

 

H Ready to Wear κολεξιόν του Οίκου

Μοντέλα με λευκές μπότες με πλατφόρμες φορούσαν γυαλιστερά φόρεματα σε μπλε neon αποχρώσεις με ασορτί μαντήλι δεμένο στο λαιμό.

 

 

Αυτό και άλλα σύνολα συνοδεύονταν από μακριά γάντια μέχρι τον αγκώνα. 

Τα πουλόβερ σε έντονο μπλε ή ροζ χρώμα ήταν τεράστια και ογκώδη, με γιγαντιαία μανίκια γύρω από τη μέση ή πάνω από τους ώμους, αρκετά ογκώδη για να κρύψουν ακόμη και έναν άνθρωπο. Τα φουσκωτά ρούχα σύντομα έδωσαν τη θέση τους σε πιο αποκαλυπτικά σύνολα, όπως μια μακριά ροζ φούστα με ένα μικροσκοπικό μπικίνι με παγιέτες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ