Mary Mara: Νεκρή στα 61 της η ηθοποιούς του «ER» και του «Law & Order» - πνίγηκε ενώ κολυμπούσε σε ποτάμι (φωτό)

Το σώμα της βρέθηκε το πρωί της Κυριακής

Την ζωή της «έχασε» σε ηλικία 61 ετών η Αμερικανίδα ηθοποιός Mary Mara, η οποία είχε γίνει γνωστή για τους ρόλους της σε σειρές όπως το «ER» (Εντατική) και το «Law & Order» (Νόμος & Τάξη).

Το σώμα της βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, με την αστυνομία να αναφέρει σε δήλωσή της, ότι πνίγηκε ενώ κολυμπούσε στον ποταμό St. Lawrence στο Cape Vincent της Νέας Υόρκης και πως η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Βάσει των όσων είπαν οι Αρχές τα μέχρι στιγμής στοιχεία «δείχνουν» πνιγμό, ενώ δεν βρέθηκαν στο σώμα της σημάδια που να υποδηλώνουν κάποια «αντικανονική ενέργειαΑναμένεται η νεκροψία για τον προσδιορισμό της επίσημης αιτίας θανάτου».

Σύμφωνα με δήλωση του κουνιάδου της Scott Dailey, η Mara έμενε στο εξοχικό της αδερφής της Martha όταν συνέβη το μοιραίο.

Ο μάνατζερ της Craig Dorfman, επιβεβαίωσε τον θάνατο της ηθοποιού στο People σημειώνοντας με αφορμή τον χαμό της ότι ήταν «μία από τις καλύτερες ηθοποιούς που έχω γνωρίσει ποτέ».

«Θυμάμαι ακόμα ότι την είδα στη σκηνή το 1992 στο Mad Forest, στο Broadway», είπε ακόμα ο Dorfman. «Ήταν αστεία και ένα αληθινό άτομο. Όλοι την αγαπούσαν. Θα μας λείψει».

Γεννημένη στις 21 Σεπτεμβρίου 1960 στις Συρακούσες της Νέας Υόρκης, η Mara φοίτησε στο Κρατικό Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο και στη Δραματική Σχολή του Γέιλ, ιδρύοντας επίσης μια θεατρική ομάδα στην περιοχή του Μπέι.

Η καριέρα της στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο διήρκεσε περισσότερες από τρεις δεκαετίες.

Η ηθοποιός παίξει σε σειρές όπως: Criminal Minds, Nash Bridges, NYPD Blue, Law & Order, Ray Donovan, The Practice, Gideon's Crossing, Star Trek: Enterprise, Lost, Dexter and Shameless, καθώς και εμφανίσεις στο Ally McBeal, Judging Amy, The West Wing, 7th Heaven, Monk, Nip/Tuck and Bones.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ